Τζένη Θεωνά: Η φώτο με τον γιο της στο σκηνικό από τη σειρά "Τα καλύτερά μας χρόνια"

Η Τζένη Θεωνά απαθανάτισε τον Αρίωνα στον χώρο όπου γυρίζεται η σειρά που πρωταγωνιστεί, "Τα καλύτερά μας χρόνια".

Τζένη Θεωνά: Η φώτο με τον γιο της στο σκηνικό από τη σειρά "Τα καλύτερά μας χρόνια"

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια και η ηθοποιός δεν σταματά να απαθανατίζει με την πρώτη ευκαιρία τον γιο της σε απολαυστικές στιγμές!

Αυτή τη φορά, αφορμή για τη φωτογραφία της στάθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο χώρο όπου γυρίζεται η επιτυχημένη σειρά που πρωταγωνιστεί η ίδια μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας.

Όπως θα δείτε και εσείς στη φωτογραφία που ακολουθεί, ο Αρίωνας κοιτά με απορία έναν παλιό τηλεφωνικό θάλαμο.

"Ο Αρίωνας σε μια άλλη εποχή", σχολίασε η ηθοποιός.

tzeni theona paixnidia me xoma 1

Τα παιχνίδια στο χώμα και τα "τρομερά" δίχρονα

Μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες του μικρού Αρίωνα, τόσο στο σπίτι όσο και στο πάρκο είναι τα παιχνίδια με τα χρώματα. Κάποια στιγμή η Τζένη Θεωνά είχε μιλήσει για την αναπτυξιακή φάση που περνά ο γιος της τα "terrible twos" (τρομερά δίχρονα).


https://www.instagram.com/p/CXGspWuMeyY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Nα μας προτιμάτε. Κάνουμε καθαρές δουλειές. #not Εδώ βιώνουμε το χιλιοστό απότομο αναπτυξιακό άλμα, το οποίο με αφήνει περήφανη αλλά και άφωνη σε συνδυασμό με τα φοβερά και τρομερά #terribletwos και τις δεκάδες ιώσεις που υποδεχόμαστε την μία πίσω απ' την άλλη. Όλες οι φωτό με τα πεντακάθαρα κι έξοχα outfits που ανεβάζω ισχύουν ενίοτε αλλά απηχούν το 1/1000 της καθημερινότητας μου. Αυτό ήθελα να το πω σε εσένα που αναρωτιέσαι "εκείνη πώς προλαβαίνει"; Καμία δεν προλαβαίνει. Όλες τρέχουμε σαν παλαβές συνδυάζοντας μυριάδες ρόλους με επιτυχία αλλά και συνεχείς, αλλεπάλληλες ματαιώσεις. Η πίστα ονομάζεται "εργαζόμενη μαμά στην δυτική κοινωνία" και είναι σύνθετη κι αφιλόξενη αλλά εμείς και πάλι, κάπως(!), τα καταφέρνουμε!".

Τα "βρώμικα" παιχνίδια

Τα παιδιά λατρεύουν τα παιχνίδια που λερώνουν, γι' αυτό και θα τα δείτε να απολαμβάνουν το παιχνίδι στο χώμα, το παιχνίδι με τις μπογιές, με την άμμο στη θάλασσα και γενικότερα με ό,τι λερώνει και ό,τι οι περισσότεροι γονείς θεωρούν "απαγορευμένο".

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, έρευνες έχουν δείξει ότι το παιχνίδι με το χώμα βελτιώνει την διάθεση. Ορισμένα είδη βακτηρίων που υπάρχουν στο χώμα δραστηριοποιούν τους νευρώνες του εγκεφάλου που παράγουν σεροτονίνη – μία βιοχημική ένωση, η οποία χρησιμεύει στην μεταβίβαση πληροφοριών από ένα νευρώνα του εγκεφάλου στον επόμενο – η οποία είναι απαραίτητη για πολλές σωματικές λειτουργίες και παίζει σπουδαίο ρόλο στην αποτροπή της κατάθλιψης.


https://www.instagram.com/p/B_H4odKhvdb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες μαμάδες (παλιές μαμάδες) έλεγαν "Άσε να παίξει το παιδί, μαζεύει αντισώματα". Μάλιστα! Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη λάσπη ή το χώμα τα παιδιά ενισχύουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Απίθανο έτσι;

Αυτό το ξέρει πολύ καλά η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης και αυτό φαίνεται από τα παιχνίδια που αφήνουν το παιδί τους να παίζει. Όλα λερώνουν και όλα φυσικά το βοηθούν να αναπτύξει ανεξαρτησία και το βοηθά να γίνει περισσότερο δραστήριο και ευρηματικό.

Στη gallery που ακολουθεί παρακάτω θα δείτε μερικές φωτογραφίες του Αρίωνα, που αποδεικνύουν όλα τα παραπάνω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved