Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έπεσε στα πατώματα για χάρη των παιδιών της - Ποιος ήταν ο λόγος

Τι έκανε χθες η παρουσιάστρια με τα παιδιά της στο σπίτι;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έπεσε στα πατώματα για χάρη των παιδιών της - Ποιος ήταν ο λόγος

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπαθεί ακόμα και τις καθημερινές να παίζει με τα παιδιά της.

Παρότι το πρόγραμμα όλης της οικογένειας είναι συγκεκριμένο, - δουλειά για τους γονείς, σχολείο και διάβασμα για τις κόρες (ο Γιάννης είναι μικρός ακόμα)- , θα βρει χρόνο να κάνει πράγματα μαζί τους πριν πάνε για ύπνο.

Χθες, λοιπόν, τα παιδιά αποφάσισαν να φτιάξουν ένα παζλ και η γνωστή παρουσιάστρια βοήθησε στην ολοκλήρωσή του.

« Όταν τα παιδιά σου έχουν όρεξη για puzzle και τελικά πέφτεις μαζί τους στα πατώματα », σχολίασε στην ανάρτησή της, δείχνοντας τα κομμάτια του παζλ στο πάτωμα.

stam tsimtsili pazl 1

Δεν το άφησαν μισοτελειωμένο όμως, αλλά το ολοκλήρωσαν με επιτυχία και ιδού το αποτέλεσμα. «Αποστολή εκετελέσθη!» έγραψε με καμάρι η παρουσιάστρια.

stam tsimtsili pazl 2

Επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ

Τα παζλ όπως και τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι διασκεδαστικά, οικονομικά και αποτελούν ιδανική λύση ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, αυτού του είδους τα παιχνίδια προσφέρουν αρκετές γνώσεις, καθώς το βοηθούν να αναγνωρίζει τα γράμματα, να σχηματίζει λέξεις, να μετράει τα χρήματα και αργότερα να μαθαίνει χρήσιμες πληροφορίες για πόλεις, ζώα, επαγγέλματα. Παράλληλα τα παζλ οξύνουν την παρατηρητικότητα των παιδιών και τα βοηθούν να συγκεντρωθούν.

Για να μην αναφερθούμε στο πόσο κοντά φέρνει την οικογένεια αφού τα περισσότερα ( αν όχι όλα) απαιτούν τη συμμετοχή πέραν του ενός ατόμου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν παίζει μόνο επιτραπέζια με τα παιδιά της. Μαγειρεύει μαζί τους, ζωγραφίζει - ειδικά με τον Γιάννη -και πηγαίνει πολλές βόλτες κυρίως τα Σαββατοκύριακα.

Δείτε μερικές μόνο από τις χαλαρές στιγμές που περνά με τα παιδιά της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved