Ηλέκτρα Αστέρη: Με τις κόρες της στην παιδική χαρά (εικόνες)

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Ευτύχης Μπλέτσας στον λογαριασμό του.

Ηλέκτρα Αστέρη: Με τις κόρες της στην παιδική χαρά (εικόνες)

Η Ηλέκτρα Αστέρη και ο Ευτύχης Μπλέτσας συνηθίζουν να κάνουν υπέροχες αναρτήσεις με τις κόρες της από τα μέρη που επισκέπτονται εντός και εκτός Ελλάδας.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι το ζευγάρι δεν σταμάτησε να ταξιδεύει με τις μικρές, κάνοντας μόνο ένα μικρό διάλειμμα στην έναρξη της πανδημίας και κατά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Η Ίρις και η Νεφέλη διεκδικούν επάξια τον τίτλο των πιο πολυταξιδεμένων παιδιών (για την ηλικία τους πάντα).

Πριν μερικές ημέρες ο Ευτύχης Μπλέτσας έκανε ακόμα μια ανάρτηση με τις γυναίκες της ζωής του, όχι όμως από κάποιο ταξίδι αλλά από την παιδική χαρά.

«Ο κόσμος μου», ήταν το απλό και τόσο περιεκτικό σχόλιό του.

ilektra asteri me kores stin paidiki xara1

Γιατί η παιδική χαρά παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιδιού

Ειδικά για τα παιδιά που μεγαλώνουν σε διαμερίσματα, όπου οι δυνατότητες σωματικής δραστηριότητας είναι σαφώς περιορισμένες, οι παιδικές χαρές θεωρούνται σημαντική διέξοδος για τα παιδιά, όσο και η σωστή διατροφή και ο ύπνος.

Η συναναστροφή του με άλλα παιδιά διαφόρων ηλικιών, συνομήλικα, μικρότερα ή μεγαλύτερα το βοηθάει να κοινωνικοποιηθεί. Το παιδί μαθαίνει εμπειρικά κοινωνικούς κανόνες, όπως περιμένω τη σειρά μου, μοιράζομαι, συνεργάζομαι. Η μίμηση των άλλων παιδιών το κάνει να λειτουργεί ανταγωνιστικά και να προσπαθεί να βελτιώσει τις ικανότητες του στο τρέξιμο, στην αναρρίχηση, στην αντοχή.

Οι κόρες πάντως του ζευγαριού έχουν σε τόσο μικρή ηλικία δεκάδες ερεθίσματα από τα ταξίδια που ήδη έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Πάρτε μια γεύση από αυτά στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved