Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα στο παιχνίδι - Δείτε φώτο

Με άλλα πράγματα ασχολείται η Αριάνα και με άλλα η Φιλίππα.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα στο παιχνίδι - Δείτε φώτο

Καθώς μεγαλώνουν οι δίδυμες, η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζεται με τους αγαπημένους της followers όλο και περισσότερες στιγμές μαζί τους.

Η Αριάνα και η Φιλίππα είναι το επίκεντρο της κοινής της ζωής με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Όπως έχει πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο σύζυγός της συμμετέχει στην καθημερινότητα των παιδιών, παρότι επιφορτίστηκε με πολλές ευθύνες για πολλούς μήνες. «Ο Σάκης είχε αναλάβει όλα όσα αφορούσαν τις δουλειές μας για 6 μήνες, καθώς εγώ ζήτησα να αφοσιωθώ και να φροντίζω τα μωρά», είχε πει χαρακτηριστικά.

bomba

Σε ποιον μοιάζουν τα μωρά

Η Αριάνα και η Φιλίππα είναι περίπου 7 μηνών και όσο περνά ο καιρός ανεξαρτοποιούνται ολοένα και περισσότερο. Σε ποιον όμως μοιάζουν;

«Τα μοιράσαμε. Ένα κι ένα. Ένα μοιάζει σε εμένα , ένα στον Σάκη. Έτσι λένε», αποκάλυψε στην ίδια εκπομπή η γλυκιά μαμά, ενώ αναφέρθηκε και στο χαρακτήρα των διδύμων λέγοντας ότι η Φιλίππα είναι η ήρεμη δύναμη.

Παρότι η Χριστίνα Μπόμπα πηγαίνει πλέον στο γραφείο, προσπαθεί να δουλεύει όσο μπορεί από το σπίτι. Ειδικά τα απογεύματα είναι μαζί με τις μικρές οι οποίες όπως μας έδειξε σε νέα ανάρτησή της, δεν κάνουν τα πάντα μαζί.

Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, η μία προτιμά να είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα στο χαλί και η άλλη να παίζει στο τραπεζάκι δραστηριοτήτων.

bomba1

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες όμορφες φωτογραφίες των δίδυμων κοριτσιών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved