Nastya: Η πιο ακριβοπληρωμένη youtuber είναι 8 ετών - Η συγκινητική ιστορια που κρύβει

Μόνο το 2021, η 8χρονη έβγαλε 28 εκατομμύρια δολάρια από τα βίντεό της στο YouTube.

Nastya: Η πιο ακριβοπληρωμένη youtuber είναι 8 ετών - Η συγκινητική ιστορια που κρύβει
Instagram / likenastya

H Νastya είναι η μόλις οκτώ ετών και η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα YouTuber στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε το Forbes την περασμένη εβδομάδα. Το κανάλι Like Nastya έχει πάνω από 85 εκατομμύρια subscribers από όλον τον κόσμο και μέσω αυτού, μόνο πέρυσι, η οκτάχρονη κέρδισε 28 εκατομμύρια δολάρια από τις προβολές των βίντεό της.

Η Nastya έκανε το ντεμπούτο της στον κόσμο του YouTube το 2016. Τα βίντεο που αναρτά στο κανάλι της είναι καθαρά παιδικού περιεχομένου και δείχνουν την ίδια να παίζει και να κάνει διάφορες δραστηριότητες με γονείς και φίλους. Είναι διαθέσιμα σε εννέα γλώσσες και έχουν τεράστια απήχηση σε κοινό από όλο τον κόσμο, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές το κάθε ένα.



Από τα βίντεο που έχουν γiνει viral είναι αυτό που δημοσίευσε το 2018 με τον μπαμπά της και την ίδια να χορεύουν στον ζωολογικό, το οποίο της απέδωσε από τις διαφημίσεις 10 εκατομμύρια δολάρια το διάστημα μεταξύ 1ης Ιουνίου του 2018 και 1ης Ιουνίου του 2019. Έναν χρόνο αργότερο, η Nastya μπήκε στην λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους YouTubers και τα τελευταία χρόνια το κανάλι της κατέχει μία σταθερή θέση στα πέντε πιο δημοφιλή στην γνωστή πλατφόρμα παγκοσμίως.

Για το 2021 τα βίντεο που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προβολές ήταν αυτά με την μικρή Nastya να διακοσμεί caupcakes για το Halloween και να παίζει με τις φίλες της Evelyn και Adrian.



Η συγκινητική ιστορία πίσω από την τεράστια επιτυχία

Η Anastasia Radzinskaya, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της, γεννήθηκε στο Krasnodar Krai της Ρωσίας τον Ιανουάριο του 2014. Διαγνώσθηκε με παιδική εγκεφαλική παράλυση και οι γιατροί φοβόντουσαν ότι δεν καταφέρει να μιλήσει ποτέ. Παρά τις φοβίες τους, η μικρούλα βγήκε νικήτρια από αυτήν την μάχη. Μιλάει κανονικά και σήμερα είναι ένα δραστήριο κορίτσι που λατρεύει τα παιχνίδια, τις εκδρομές και να περνά χρόνο με την οικογένειά της και τους φίλους της.

Η ιδέα δημιουργίας βίντεο, ήταν των γονιών της οι οποίοι άρχισαν να καταγράφουν με την κάμερα καθημερινές στιγμές της Nastya όσο έκανε τις απαραίτηττες θεραπείες. Με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να μπορούν να βλέπουν οι συγγενείς και οι φίλοι τους την πρόοδό της. Τα τελευταία χρόνια, η Nastya ζει με την οικογένειά της στην Φλόριντα και συνεχίζουν όλοι μαζί να δημιουργούν τα βίντεο που έχει λατρέψει το παιδικό και όχι μόνο κοινό.

Δείτε φωτογραφίες της εκατομμυριούχου YouTube στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved