Μαντώ Γαστεράτου: Τι κάνει ο γιος της πριν το σχολείο;

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο Instagram. 

Μαντώ Γαστεράτου: Τι κάνει ο γιος της πριν το σχολείο;

Η Μαντώ Γαστεράτου έγινε μαμά δύο χρόνια πριν και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο με τον μικρό Γιώργο. Τον απαθανατίζει σε ανύποπτο χρόνο και μας δείχνει τα κατορθώματά του αλλά και δραστηριότητες που κάνουν μαζί μέσα στην μέρα τους.

Μία νέα φωτογραφία του γιου της δημοσίευσε χθες. Το στιγμιότυπο απαθανάτισε το πρωί, λίγο πριν πάει ο Γιώργος στον παιδικό σταθμό. Το αγοράκι ντυμένο και έτοιμο για αναχώρηση, εκμεταλλεύεται τον χρόνο που του έχει μένει για παιχνίδι, τι άλλο; Η παρουσιάστρια φωτογράφισε τον γιο της στο πάτωμα να παίζει με τις μπουλντόζες και τα φορτηγά του και σχολίασε: «Λίγο πριν το σχολείο…»

gaseratou gios sxoleio

Το παιχνίδι και η σημασία του στην ανάπτυξη των παιδιών

Το παιχνίδι προάεγει την συναισθηματική και σωματική ανάπτυξη των παιδιών. Παίζοντας μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους. Επιπλέον, εκτονώνονται και μαθαίνουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους. Έρευνες έχουν δείξει ότι το παιχνίδι με άλλα παιδιά είναι επίσης κρίσιμο για την ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών. Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά αναπτύσσουν συνήθειες και συμπεριφορές που υιοθετούν και μεγαλώνοντας. Τέλος, το παιχνίδι βοηθά και στην αισθητηριακή – κινητική ανάπτυξη του παιδιού ήδη από την βρεφική του ηλικία.

Μαντώ Γαστεράτου: Οι απολαυστικές αναρτήσεις με τον γιο της

Η παρουσιάστρια είναι αυθόρμητη, με χιούμορ και αυτό είναι εμφανές και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Ο γιος της είναι η αδυναμία της και τον αποκαλεί με διάφορα αστεία παρατσούκλια όπως τσουρέκι, μουστοκούλουρο κ.α.. Χαρακτηριστικό δε hashtag που χρησιμοποιεί στις αναρτήσεις της με εκείνον από όταν ακόμα ο μικρός Γιώργος ήταν μωρό, είναι το #ασιφάω, όπως έκανε και σε σημερινή της δημοσίευση.

gasteratou gios asifao

Μαμά και γιος παίζουν, μαγειρεύουν και πολλά ακόμα. Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Μαντώ Γαστεράτου με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved