Παιδιά δοκιμάζουν σπιτικά μαντζούνια για το κρυολόγημα - Ξεκαρδιστικές οι αντιδράσεις τους

  • Τι δίνουν οι μαμάδες σε άλλες χώρες στα παιδιά τους για να αντιμετωπίσουν το κρυολόγημα
  • Τέσσερις τροφές για να αντιμετωπίσετε το κρυολόγημα
Παιδιά δοκιμάζουν σπιτικά μαντζούνια για το κρυολόγημα - Ξεκαρδιστικές οι αντιδράσεις τους

Όταν τα παιδιά αρρωσταίνουν, οι μαμάδες προσπαθούν με κάθε τρόπο να τα κάνουν καλά, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερα φαρμακευτικά σκευάσματα. Τι κάνουν; Ξεσκονίζουν τα τεφτέρια τους, τηλεφωνούν σε μαμάδες και γιαγιάδες και ζητούν σπιτικές συνταγές, που θα βοηθήσουν τα μικρά τους βλασταράκια να αναρρώσουν σε χρόνο dt.

Στην χώρα μας, φημιζόμαστε για τις σπιτικές λύσεις. Για παράδειγμα όλοι γνωρίζουν ότι για να αντιμετωπισθεί ο πονόλαιμος, οι πλύσεις με αλατόνερο, σόδα και χαμομήλι κάνουν θαύματα. Για να μην αναφέρουμε το μέλι. Επιπλέον οι σούπες κατά τη διάρκεια κρυολογήματος και το τσάι έχουν την τιμητική τους.

Τι δίνουν όμως οι μαμάδες σε άλλες χώρες στα παιδιά τους για να αντιμετωπίσουν το κρυολόγημα;

Στο ξεκαρδιστικό βίντεο που δημιούργησε το HiHo Kids στο YouTube, παιδιά, δοκιμάζουν ειδικά φαγητά που βοηθούν στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος.

Τροφές για κρυολόγημα

Το πρώτο που δοκιμάζουν είναι το Kogel Mogel (Ρωσία). Το κόγκελ μόγκελ είναι σπιτικό επιδόρπιο με βάση το αυγό. Φτιάχνεται από κρόκο αυγού, ζάχαρη και αρωματικές ύλες όπως μέλι, βανίλια, κακάο ή ρούμι.

Το δεύτερο που δοκιμάζουν είναι το umeboshi (Ιαπωνία). Το Ume σημαίνει δαμάσκηνο, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα είδος βερίκοκου. Οι Ιάπωνες το καταναλώνουν μετά από ένα hangover, ωστόσο το χρησιμοποιούν και όταν ταλαιπωρούνται από κρυολογήματα.

Το τρίτο που βάζουν μπροστά τους, είναι τσάι με σκόρδο (Ισπανία). Για να το φτιάξετε και εσείς αρκεί να βράσετε σε νερό (περίπου 1 κούπα) μία τριμμένη σκελίδα σκόρδο. Αφού βράσει για περίπου 10 με 15 λεπτά, προσθέστε λίγη τριμμένη πιπερόριζα, χυμό λεμονιού και μέλι.

Τέταρτο και τελευταίο, δοκιμάζουν ασιατικό αχλάδι με μέλι (Κορέα). Μια συνταγή που οι Κορεάτισσες μαμάδες φτιάχνουν για τα παιδιά τους που αρρωσταίνουν.

Πώς αντιδρούν όταν βλέπουν όλα τα παραπάνω μπροστά τους και τους ζητείται να τα δοκιμάσουν; Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο παρακάτω.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved