Μελέτης Ηλίας: Οι νέες φωτογραφίες με τον γιο του και το παιδικό δωμάτιο

Στο δωμάτιου του 6χρονου Δημήτρη κυριαρχούν το μπλε, το λευκό και τα αυτοκόλλητα.

Μελέτης Ηλίας: Οι νέες φωτογραφίες με τον γιο του και το παιδικό δωμάτιο

Ο Μελέτης Ηλίας είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ, αυθόρμητος και αυτό είναι εμφανές τόσο στις συνεντεύξεις του, όσο και στις αναρτήσεις του στα Social Media.

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Θέμιδα Βουτσινά και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Κοραλένια και τον Δημήτρη (ή Μήτσο όπως τον αποκαλεί εκείνος). Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει μαζί τους στα social media είναι απολαυστικές, άλλες πιο χουμοριστικές και άλλες πιο τρυφερές.

ilias meletis gios fotografies 1

Ο μικρός Δημήτρης έγινε έξι ετών την περασμένη Παρασκευή και ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο με το μικρό αγόρι στο Instagram σχολιάζοντας:

"6!!!!!!!
Κι όποιος αντέξει!!!!!
Ο Δον Μήτσος μεγάλωσε κι αυτός!!!!!
Κι από τώρα βάζει στόχους και τρέχει να τους φτάσει!!!!
Πολύχρονος αγόρι μου....να μας δίνεις πάντα τόσα χαμόγελα κι αγάπη!!!!
Τα παιδιά μας είναι το μέλλον ας ποντάρουμε σε αυτά!!!!!
#birthday #birthdayboy #love #6
#14january"


https://www.instagram.com/p/CYtDO9VJHl8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Mέχρι και πριν την καραντίνα ο χρόνος που περνούσε o Ηλίας Μελέτης με την οικογένειά του του ήταν ελάχιστος λόγω της δουλειάς τους, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του. Τα καθημερινά γυρίσματα σε συνδυασμό με τις πρόβες για το θέατρο και τις θεατρικές παραστάσεις, του άφηναν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

"Όταν γεννήθηκε η κόρη μου και μέχρι να έρθει και η καραντίνα όπου μείναμε σπίτι, εγώ ήμουν μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Δούλευα πρωί γύρισμα, βράδυ παράσταση. Τα παιδιά μου τα ήξερα εξ όψεως. Πάρα πολλές ώρες δουλειάς με ένα μεγάλο τίμημα, οπότε τώρα προσπαθώ όσο μπορώ να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Από πέρσι το Μάρτη δεν έχω ξαναδουλέψει στο Θέατρο, λόγω καραντίνας, κι αυτό δεν έχει ξανασυμβεί τα τελευταία 20 χρόνια που εργάζομαι. Αυτόν τον ελεύθερο χρόνο τον διοχετεύω πλέον στα παιδιά μου."

Πλέον περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Το Σαββατοκύριακο ο ηθοποιός δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες με τον γιο του, αυτή τη φορά από το παιδικό δωμάτιο του μικρού Δημήτρη.

Μπαμπάς και γιος διαβάζουν παραμύθι και παίζουν, ενώ δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε και τη διακόσμηση του δωματίου. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μπλε και το λευκό, ενώ στον τοίχο είναι κολλημένα αυτοκόλλητα σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς με τα παιδιά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved