Δούκισσα Νομικού: Ώρα για ξεστόλισμα με τα παιδιά - Η φώτο από το σαλόνι του σπιτιού

Η γνωστή παρουσιάστρια ξεστόλισε χθες το δέντρο.

Δούκισσα Νομικού: Ώρα για ξεστόλισμα με τα παιδιά - Η φώτο από το σαλόνι του σπιτιού

Οι γιορτές μπορεί να πέρασαν αλλά είναι αρκετοί εκείνοι που δεν έχουν ξεστολίσει ακόμα θέλοντας να παρατείνουν το γιορτινό κλίμα στο σπίτι.

Παράταση ολίγων ημερών έδωσε και η Δούκισσα Νομικού η οποία πήρε τελικά χθες, την απόφαση να ξεστολίσει το δέντρο.

Έχοντας παρέα την Αναστασία και τον Σάββα, κατέβασε τις μπάλες και πριν τις αποθηκεύσει και μαζέψει το δέντρο, έβγαλε μια φωτογραφία σχολιάζοντας: « Και του χρόνου με υγεία! Ώρα για ξεστόλισμα…».

doukissa nomikou dedro

Η καθημερινότητα με τα παιδιά

Η Δούκισσα Νομικού το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις αναρτήσεις με τα παιδιά της. Σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους ακολούθους της πολλές στιγμές με τον γιο και την κόρη της.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι είναι το Α και το Ω στη ζωή της και προσπαθεί όσες επαγγελματικές υποχρεώσεις κι αν έχει, να είναι μαζί τους όσες περισσότερες ώρες μπορεί.
Συνήθως στο σπίτι, κάνει ότι και οι υπόλοιπες μαμάδες.Μαγειρεύει μαζί τους, φτιάχνουν παζλ ή βοηθά τον γιο της να συναρμολογήσει τα αγαπημένα του lego.

dutchesss1 1

Παράλληλα ξεκλέβει χρόνο και για τον εαυτό της να γυμναστεί και να κάνει τα beaute της. Δεν είναι πάντα εύκολο αλλά με έναν σωστό προγραμματισμό και θετική διάθεση, τις περισσότερες φορές τα καταφέρνει.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες αναρτήσεις που έχει κάνει με τα παιδιά της το τελευταίο διάστημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved