Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το πρωινό της είναι νόστιμο και σούπερ υγιεινό

Επίσης είναι τόσο εύκολο που μπορείτε να το ετοιμάσετε για εσάς και τα παιδιά σας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το πρωινό της είναι νόστιμο και σούπερ υγιεινό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσέχει την διατροφή της και παράλληλα γυμνάζεται.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι μετά από τρεις γέννες παραμένει σε άψογη φόρμα διαθέτοντας ένα καλλίγραμμο σώμα.

Κάνει τις παρασπονδίες της, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, αλλά τις υπόλοιπες ημέρες φροντίζει να τρέφεται σωστά και να κάνει γυμναστική.

Τι είδους γυμναστική κάνει

Το περασμένο φθινόπωρο ξεκίνησε pilates ενώ πρόσφατα δοκίμασε και το surfset ξηράς.

«Για όσους δεν έχουν δοκιμάσει surf στην θάλασσα υπάρχει και το surfset ξηράς. Ειδικά μετά από ένα Σαββατοκύριακο με πολύ φαγητό είναι η καλύτερη λύση», είχε γράψει χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια δημοσιεύοντας φωτογραφία της εν ώρα άθλησης.


https://www.instagram.com/p/CU4ny3iDCJb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το surfset αποτελεί την τελευταία τάση του fitness. Στο εξωτερικό είναι αγαπητό εδώ και αρκετά χρόνια ενώ στη χώρα μας αρχίζει να κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές, ειδικά αυτοί που ασχολούνται ήδη με τη γιόγκα και το pilates. Όπως δηλώνει το όνομά του, πρόκειται για indoor surfing δίνοντας τη δυνατότητα να ζήσετε την εμπειρία του surf στη στεριά.

Παράλληλα όμως με τη γυμναστική προσπαθεί να μην ξεφεύγει με το φαγητό. Ξεκινά τη μέρα της με ένα καλό πρωινό για να έχει ενέργεια.

Τι περιλαμβάνει το πρωινό της;

  • 2 αυγά
  • αβοκάντο
  • τορτίγια
tsimtsili proino

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε κάλιο, βιταμίνη C που βοηθά την παραγωγή κολαγόνου και ελαστίνης, αλλά και βιταμίνη Ε. Παράλληλα έχει πολλές φυτικές ίνες, συμβάλλοντας στη διατήρηση υγιούς βάρους. Οσο για το αυγό είναι η πληρέστερη φυσική πηγή θρεπτικών στοιχείων, καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, B6, B12, D και Ε, αλλά και σε φυλλικό οξύ, χολίνη, σίδηρο, ασβέστιο, σελήνιο, αντιοξειδωτικά και ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα.

Σημειώνεται ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαγνώστηκε με κορονοϊό την περασμένη Τετάρτη και αναμένεται να επιστρέψει στο πλατό της εκπομπής Happy Day αυτή την εβδομάδα (εκτός απροόπτου).

Στη gallery που ακολουθεί θα δισπιστώσετε ότι η γνωστή παρουσιάστρια είναι σε άψογη φόρμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved