Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη της φτιάχνει κέικ με απίθανο στιλ (εικόνες)

Εκκολαπτόμενη σεφ η μικρή Σοφία. 

Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη της φτιάχνει κέικ με απίθανο στιλ (εικόνες)

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι τρελαμένοι με τις κόρες τους και αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media. Kαι οι δύο δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες των δύο κοριτσιών, δείχνοντάς μας τα κατορθώματά τους και τις δραστηριότητες που κάνουν εκτός και εντός σπιτιού.

Η ζωγραφική πάντως φαίνεται ότι είναι από τις αγαπημένες τους, καθως πολλές είναι οι αναρτήσεις του Ολυμπιονίκη το τελευταίο διάστημα με τις μικρές Σοφία και Λένια να δημιουργούν.

petrounias kores stigmes 1

Η Σοφία, που είναι μεγαλύτερη κατα ένα χρόνο από την μικρή της αδερφή, ασχολείται και με τη μαγειρική και πρόσφατα η Βασιλική Μιλλούση τη φωτογράφισε την ώρα που έφτιαχνε κέικ.

Το κοριτσάκι κάθεται στον πάγκο και ανακατεύει με το σύρμα χειρός το μείγμα. Αξίζει βεβαια να σχολιάσουμε και το στιλ της μικρούλας, η οποία μαγειρεύει φορώντας το ψάθινο καπελάκι της.

millousi kori ftiaxnei keik

Μαγειρική: Μία ωφελιμη και διασκεδαστική δραστηριότητα για τα παιδιά

Μαγειρεύοντας, τα παιδιά εξασκούν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες, μαθαίνουν να λειτουργούν συνεργατικά, εξοικειώνονται με νέα τρόφιμα και ανακαλύτπουν τη χαρά της δημιουργίας. Το βασικότερο βέβαια είναι και τα ίδια διασκεδάζουν με την όλη διαδικασία, από την επιλογή των υλικών, μέχρι την παρασκευή της συνταγής, το ανακάτεμα και το πλάσιμο.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση με τις κόρες τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved