Χριστίνα Κοντοβά: Η μικρή Ada πήγε σχολείο - Φωτογραφίες από την πρώτη μέρα

Χθες, πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο της η μικρή Ada!

Χριστίνα Κοντοβά: Η μικρή Ada πήγε σχολείο - Φωτογραφίες από την πρώτη μέρα

Ακόμη μια σημαντική μέρα ήταν η χθεσινή για τη Χριστίνα Κοντοβά και την κόρη της. Η μικρή Ada πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο της και η περήφανη μαμά της, δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μετά τις πρώτες τους χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Νυμφαίο, ήρθε η πρώτη μέρα στο σχολείο για τη μικρή Ada. Έτσι μαμά και κόρη διάλεξαν ρούχα, πακετάρισαν τα όμορφα δωράκια που ετοίμασαν για τους συμμαθητές της μικρής και κάπως έτσι, με την τσάντα τον ώμο, πήγε στο νέο της σχολείο και γνώρισε τους νέους της φίλους.

Να σας θυμίσουμε ότι στις 10 Δεκεμβρίου η Χριστίνα Κοντοβά γνωστοποίησε μέσα από μια της ανάρτηση ότι η δίχρονη διαδικασία υιοθεσίας ολοκληρώθηκε, με τις δυο τους να βρίσκονται πια μαζί στην Αθήνα.


https://www.instagram.com/p/CXTcjMNM8Wm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα… #adoptingAda #adopted", είχε σχολιάσει κάτω από τη φωτογραφία της.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες από την πρώτη μέρα στο σχολείο και φυσικά, τα απίθανα δωράκια που ετοίμασαν για τους μικρούς νέους φίλους της Ada.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved