Σίσσυ Χρηστίδου: Παίζει μπιλιάρδο με τους γιους της - H selfie στο Instagram

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια.

Σίσσυ Χρηστίδου: Παίζει μπιλιάρδο με τους γιους της - H selfie στο Instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μαμά δύο αγοριών, με το ένα μάλιστα να έχει ήδη μπει στην εφηβεία. Οι δραστηριότητες που κάνει μαζί τους είναι αντίστοιχες των ηλικιών τους και μία από αυτές μας έδειξε με μία ανάρτησή της στο Instagram το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Μαμά και γιοι πήγαν για μπιλιάρδο και η παρουσιάστρια απαναθανάτισε το στιγμιότυπο. Η ίδια ποζάρει στον φακό, ενώ τα δύο αγόρια συνεχίζουν να είναι προσηλωμένα στο παιχνίδι.

"Game on" σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου κάτω από τη φωτογραφία της και τα likes των διαδικτυακών της φίλων όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν βροχή.

sissy christidou gioi mpiliardo 1

Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι περνά τον χρόνο με τους γιους της

Η Σίσσυ Χρηστιδου είναι ενεργή στα social media και συχνά αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και εκτός δουλειάς. Οι αναρτήσεις με τους γιους της σπανίζουν τους τελευταίους μήνες, και αυτές οι λίγες όμως φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει, δείχνουν τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί στο σπίτι αλλά και εκτός. Ποιες είναι αυτές; Βλέπουν ταινίες στο σινεμά ή το σπίτι, μαζεύονται με φίλους, κάνουν βόλτες, παίζουν επιτραπέζια και μαγειρεύουν παρέα.

sissychristido 2

Δείτε φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου με τους γιους της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved