Δούκισσα Νομικού: Μια τρέλα η ζωή με την μικρή Αναστασία - Δείτε εικόνες

Να τι κάνει με την κόρη της στο σπίτι!

Δούκισσα Νομικού: Μια τρέλα η ζωή με την μικρή Αναστασία - Δείτε εικόνες

Με μια σειρά από insta stories η Δούκισσα Νομικού έδειξε τι έκανε όλη μέρα με τα παιδιά της και περισσότερο με την κόρη της, αμελώντας να κληρώσει κάποια δώρα που είχε υποσχεθεί.

Όπως θα δείτε και εσείς τις φωτογραφίες που ακολουθούν, το πρωινό της αρχίζει με πλαστελίνες, μιας και η μικρή Αναστασία λατρεύει να φτιάχνει κουλουράκια με πολλά και διάφορα χρώματα.

Σειρά έχουν τα μαλλιά της μικρής Αναστασίας, που εκτός από τα πολλά τσιμπιδάκια που θέλει να έχει, λατρεύει και τα μικρά λαστιχάκια στα μαλλιά της. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, φαίνεται το ταλέντο που έχει η μαμά Δούκισσα στην κομμωτική.

Εκτός από τα μαλλιά και τις πλαστελίνες όμως, η μαμά Δούκισσα εκτός από τις δικές της δημιουργίες στο λαιμό, φορά και τις δημιουργίες που φτιάχνει η κόρη της. Τι νομίζατε; Μόνο η μαμά έχει ταλέντο στα κοσμήματα; Δείτε το κολιέ που έφτιαξε και που χάρισε στη μαμά της και θα αναγνωρίσετε αμέσως το ταλέντο της.

Για το τέλος, αφήσαμε την ωραιότερη φωτογραφία. Τις αγκαλιές και το χουζούρι στο κρεβάτι με τα δυο της παιδιά. Σάββα και Αναστασία. Σε αυτή την ανάρτηση απολογήθηκε για την καθυστέρηση των υποχρεώσεών της όπως μπορείτε να δείτε και εσείς.

Και ενώ κάποιοι μπορεί να φαντάζονται ότι η Δούκισσα Νομικού έχει άπλετο χρόνο για να κάνει όσα θέλει, κάνει λάθος, μιας και αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο ρόλος της μητέρας υπερτερεί και τα βάζει όλα στην άκρη για χάρη των παιδιών της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved