Χριστίνα Κοντοβά: Όλες οι φώτο από το ταξίδι στο Νυμφαίο με τη μικρή Ada

Μαγευτικό το ταξίδι στο Νυμφαίο. Το ίδιο μαγευτικές είναι και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Χριστίνα Κοντοβά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Χριστίνα Κοντοβά: Όλες οι φώτο από το ταξίδι στο Νυμφαίο με τη μικρή Ada

"Τις πρώτες διακοπές μας στην Ελλάδα επιλέξαμε το Νυμφαίο και την φιλοξενία του Παπα-Γιάννη. Για παρέα μας την καλύτερη φίλη της Έιντα που μας είχε λείψει πολύ, την Κύρα! Και η χαρά μας είναι μεγάλη… Κάπως έτσι μπήκαμε στο 2022 ❣️", έγραψε κάτω από αυτή τη φωτογραφία η Χριστίνα Κοντοβά αποκαλύπτοντας το πού ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την κόρη της.


https://www.instagram.com/p/CYT12T9sKJc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την παρέα τους δεν έλειπε φυσικά και η νονά της μικρής Έιντα, Σίσσυ Χρηστίδου, που έκανε την παρακάτω ανάρτηση από τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας ότι περνούν μαζί τις τελευταίες μέρες των γιορτών.


https://www.instagram.com/p/CYUfMyOherh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Χριστίνα Κοντοβά είχε ενημερώσει τον Απρίλιο του 2021 τους διαδικτυακούς της φίλους, με ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram, ότι είχε ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθέτησης ενός μικρού κοριτσιού.

Έκτοτε οι αναρτήσεις ήταν πολλές και όλες έδειχναν το δύσκολο ταξίδι προς τη μητρότητα μέσα από τη διαδικασία της υιοθεσίας.

Χριστίνα Κοντοβά: Έδειξε φώτο από το παραμυθένιο δωμάτιο της Ada (εικόνες)

Μόλις λίγους μήνες πριν επιτέλους ολοκληρώθηκε η διαδικασία υιοθεσίας και πλέον, μαμά και κόρη, βρίσκονται στην Αθήνα και ήδη αρχίζουν να δημιουργούν κοινές όμορφες αναμνήσεις.

Δείτε τις μαγικές φωτογραφίες από το πρώτο τους ταξίδι στο Νυμφαίο όπου ταξίδεψαν, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved