Φαίη Μαυραγάνη: Μετά από καιρό δημοσίευσε φώτο με τα δύο παιδιά της

Μια φωτογραφία από τις διακοπές τους τον Αύγουστο δημοσίευσε η Φαίη Μαυραγάνη.

Φαίη Μαυραγάνη: Μετά από καιρό δημοσίευσε φώτο με τα δύο παιδιά της

"Κάτι καλοκαιρινό στην καρδιά του χειμώνα. Τελευταία ημέρα διακοπών στο φουρτουνιασμένο Ξι, Αύγουστος του 2021. ❤️", έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φαίη Μαυραγάνη, συνοδεύοντας τη φωτογραφία που δείχνει την ίδια, τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση και τα δυο τους παιδιά να ποζάρουν.

faih mauragani paidia anartisi 2

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία με τα παιδιά της που αναρτά μετά από πολύ καιρό η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ενημερωτικού πρωινού "Τώρα ό,τι συμβαίνει", στο OPEN.

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης δεν ανήκουν στην κατηγορία των διάσημων που δημοσιεύουν καθημερινά φωτογραφίες από την προσωπική τους ζωή, ούτε κάνουν συχνές κοσμικές εμφανίσεις και έχουν λόγο. Λόγο που αποκάλυψε η ίδια η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της, πριν αρκετό καιρό στο «TV Έθνος».

«Νιώθω άβολα πολλές φορές αν με πιέζουν κάπως και είναι απαραίτητο να πάω. Και προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν είναι απαραίτητο να πάω και ότι έχω καταφέρει να κάνω τη δουλειά που κάνω και χωρίς αυτού του είδους τις επαφές. Δεν το έχω ανάγκη, δεν με εκφράζει, δεν αισθάνομαι ότι έχω λόγο να μετέχω σε κοινωνικές συναναστροφές!».

Σπάνια θα δει κανείς στον προσωπικό της λογαριασμό στιγμές από την καθημερινότητά της και το ίδιο σπάνια θα δει φωτογραφίες των παιδιών της.
Τελευταία φορά που είχαμε δει ακόμη μια φωτογραφία τους, ήταν με αφορμή την Ημέρα Οικογένειας. Και σε αυτή τη φωτογραφία όμως, κάλυπτε το πρόσωπο τόσο της κόρης της Λυδίας, όσο και του γιου της, Φώτη.

Δείτε τις σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες τους στην παρακάτω gallery μαζί με μερικές ακόμη φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved