Ρούλα Ρέβη: Μικροί εφευρέτες τα παιδιά της - Δείτε τι σκέφτηκαν

Η ανάρτηση της περήφανης μαμάς.

Ρούλα Ρέβη: Μικροί εφευρέτες τα παιδιά της - Δείτε τι σκέφτηκαν

Καθώς ο Αποστόλης Τότσικας, που είναι θετικός στον κορονοιό, παραμένει απομονωμένος στο σπίτι, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, είναι σε αναμονή για να δουν αν έχουν κολλήσει.

Οι ώρες στο σπίτι είναι πολλές και κάπως πρέπει να περάσουν , ειδικά για τα παιδιά, μέχρι να τελειώσει η καραντίνα τους.

Τα δίδυμα λοιπόν σκαρφίζονται διάφορα παιχνίδια, όπως αυτό με το μπαλόνι και το ποδήλατο γυμναστικής.

Στο βίντεο που ανέβασε η Ρούλα Ρέβη, προσπαθούν να ανεβάσουν το μπαλόνι κινώντας με τα χέρια τους το πετάλι του ποδηλάτου γυμναστικής.


https://www.instagram.com/tv/CYGcMTuF6dy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Προσπάθεια να ανεβεί το μπαλόνι από τους μικρούς εφευρέτες ενώ ο @apostolis_totsikas_official έχει βρεθεί θετικός από χτες με covid και είναι απομονωμένος στο δωμάτιο!
Μόνο με χιουμορ και την παρέα των παιδιών ισως μπορεί να περάσει πιο εύκολα η απαίσια ομολογουμένως αναμονή για να δούμε αν κολλήσαμε και εμείς !Να προσέχετε…. Ευχαριστώ το αγόρι μου που άντεξε αν και ηθοποιός τόσους μήνες να μην κολλησει και ήταν τόσο μα τόσο προσεκτικός ! Μερικά πράγματα δεν είναι στο χέρι μας ♥️μερικά είναι και στα χέρια των άλλων ….», ήταν το σχόλιο της γνωστής φωτογράφο, ανακοινώνοντας παράλληλα και ότι ο σύζυγός της νοσεί από κορονοϊό.

Η Ρούλα Ρέβη αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συχνά φωτογραφίες των διδύμων που είναι πλέον 6 ετών. Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved