Δούκισσα Νομικού: Μας έδειξε ένα ακόμα αγαπημένο αξεσουάρ της κόρης της

Η μικρή Αναστασία έχει αδυναμία σε διάφορα αξεσουάρ και δη όσα μπαίνουν σε μαλλιά.

Δούκισσα Νομικού: Μας έδειξε ένα ακόμα αγαπημένο αξεσουάρ της κόρης της

Ολοένα και πιο συχνά δημοσιεύσει φωτογραφίες με τα παιδιά της η Δούκισσα Νομικού. Λίγες μέρες πριν, η παρουσιάστρια και μοντέλο μας έδειξε την κόρη της με πολλά και διαφόρων χρωμάτων τσιμπιδάκια στο κεφάλι της. Την επόμενη κιόλας μέρας ανήρτησε μία ακόμα φωτογραφία της αυτή τη φορά με ένα άλλο αγαπημένο της αξεσουάρ.

Ποιο ήταν αυτό; Ο φιόγκος. Στο Instagram story της η Δούκσισα Νομικού σχολιάζει χιουμοριστικά: "Σήμερα πιο απλή" μίας και η μικρή Αναστασία έχει στα μαλλιά της μόλις τρια τσιμπιδάκια, εμφανώς λιγότερα από την προηγούμενη μέρα.

doukissa nomikou kori mallia

Δούκισσα Νομικού: Η οικογένειά της πάνω από όλα

Για την Δούκισσα Νομικού, η οικογένειά της είναι προταιρότητα. Περνά αρκετό χρόνο με τα παιδιά της, ενώ τα λόγια με τα οποία μιλά για τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, είναι πάντα τρυφερά.

"Νιώθω ότι είμαι πολύ τυχερή που ήρθε στη ζωή μου ο Δημήτρης. Είναι σπάνιος άνθρωπος. Έχει πολύ καλή ψυχή. Είναι γενναιόδωρος, τρυφερός, χαμογελαστός, αισιόδοξος. Εκτιμώ σε εκείνον τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, πάντα με το κεφάλι ψηλά. Μπορώ να σου μιλάω ασταμάτητα για τα προτερήματα του Δημήτρη γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος κι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Είμαστε μαζί από το 2014 και επτά χρόνια μετά νιώθω ότι είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον παραδέχομαι" είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ.

Όσο για την πανδημία και την περίοδο της καραντίνας, όπως λέει η ίδια έφερε όλη την οικογένεια πιο κοντα και τα παιδιά χάρηκαν που είχαν περισσότερες ώρες κοντά τους τον μπαμπά τους.

"Η πανδημία σίγουρα άλλαξε τις ισορροπίες μέσα κι έξω από το σπίτι. Όλοι το είδαμε να συμβαίνει αυτό. Εμάς η καραντίνα μάς έφερε ακόμα πιο κοντά. Ήμασταν έτσι κι αλλιώς πολύ αγαπημένοι, αλλά είχαμε περισσότερο χρόνο για μας αλλά και για την οικογένειά μας. Ειδικά τα παιδιά το καταευχαριστήθηκαν γιατί είχαν τον μπαμπά τους συνέχεια στο σπίτι" αναφέρει στην ίδια συνέντευξη.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Δούκισσα Νομικού με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved