Αβασκαντήρα - Χρανιώτης: Ο γιος τους στην αγκαλιά της Ευγενίας Σαμαρά

Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τον μικρό Αλέξανδρο. 

Αβασκαντήρα - Χρανιώτης: Ο γιος τους στην αγκαλιά της Ευγενίας Σαμαρά

Για την Γεωργία Αβασκαντήρα και τον Γιώργο Χρανιώτη ο γιος τους Αλέξανδρος, είναι το επίκεντρο της καθημερινότητάς τους.

Και οι δύο, που είναι ενεργοί στα social media , έχουν εκφράσει και δημόσια τα μοναδικά συναισθήματα και τις ξεχωριστές στιγμές που βιώνουν από τη στιγμή που έγιναν γονείς.

Το κυριότερο όμως είναι ότι πλέον όλα έχουν αποκτήσει διαφορετικό νόημα.

Ο Γιώργος Χρανιώτης που κατά καιρούς μοιράζεται τις σκέψεις του με τους ακολούθους της έγραψε για τις ημέρες των γιορτών:

« Ανακαλύπτοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων ,ενόσω ο μικρός τρώει μπανάνα και γώ του χαϊδεύω τα μαλλιά. Δεν μπορεί κανείς να υποθέσει πόσα θα ναι αυτά τα «Χρόνια πολλά» που ευχόμαστε ,αλλά όσο υπάρχουν τέτοιες στιγμές ,σίγουρα θα ναι Χρόνια καλά και μοναδικά.Η ευχή η δίκη μου λοιπόν,είναι ο καθένας να βρει τον τρόπο του να ζει χρόνια μοναδικά ,υπέροχα και ιδιαίτερα!!!Ευτυχείτε & ευχηθείτε ωρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»


https://www.instagram.com/tv/CX8I88bAaDE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι βόλτες με τον Αλέξανδρο

Τόσο η Γεωργία Αβασκαντήρα όσο και ο σύζυγός της, περνούν χρόνο με τον γιο τους παίζοντας μαζί του στο σπίτι αλλά και πηγαίνοντας βόλτες στο κέντρο της πόλης ή σε πάρκα.

Σε μία από αυτές τις βόλτες, τους συνόδευσε η αγαπημένη τους φίλη, ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά η οποία δεν άφησε από τα μάτια της τον μικρό Αλέξανδρο.

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Γεωργία Αβασκαντήρα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved