Κέλλυ Κελεκίδου: To παιχνίδι που παίζει ο γιος της θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η γνωστή τραγουδίστρια. 

Κέλλυ Κελεκίδου: To παιχνίδι που παίζει ο γιος της θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια

H Κέλλυ Κελεκίδου είναι μια μαμά όπως όλες. Φροντίζει την οικογένειά της, μαγειρεύει και ασχολείται με τα δύο της παιδιά, τον Ραφαήλ και την Ελπινίκη.

Το τελευταίο μάλιστα διάστημα κάνει πιο συχνά αναρτήσεις με την κόρη της, κυρίως, αλλά και με τον γιο της, αποφεύγοντας ωστόσο να δείχνει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Το ίδιο συνέβη και σε πρόσφατο insta story που ανέβασε η γνωστή τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μας έδειξε το παιχνίδι που παίζει ο Ραφαήλ στο σπίτι, χωρίς ωστόσο να φαίνεται ο 12χρονος.

«Εσείς παίζατε μπίλιες;» , διερωτήθηκε η Κέλλυ Κελεκίδου.

kelekidou kelly gios

Παιχνίδια που σπάνια πια παίζουν τα παιδιά

Οι μπίλιες είναι από τα παιχνίδια που σπάνια θα δούμε σήμερα να παίζουν τα παιδιά. Παρότι μπορούν να τις βρουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα, το ενδιαφέρον τους πλέον επικεντρώνεται στα ηλεκτρονικά και τα video games.

Και φυσικά οι μπίλιες δεν είναι το μοναδικό …ξεχασμένο παιχνίδι των δικών μας παιδικών χρόνων. Τα βαρελάκια, το σπασμένο τηλέφωνο, το σχοινάκι, τα μήλα είναι παιχνίδια που παραμένουν άγνωστα στις μέρες μας σε πολλά παιδιά.

Ο Ραφαήλ πάντως φαίνεται ότι απολαμβάνει να παίζει – και – με τις μπίλιες στο σπίτι μόνος ή με παρέα.
Αν θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες των παιδιών του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου, ανατρέξτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved