Αγγελική Δαλιάνη: Σελφάρει με τον γιο της - Δείτε φώτο

Η ηθοποιός και γιος της κάνουν γκριμάτσες και φωτογραφίζονται.

Αγγελική Δαλιάνη: Σελφάρει με τον γιο της - Δείτε φώτο

Ο γιος της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη είναι ένα δραστήριο αγοράκι που δίνει ρεσιτάλ με τα καμώματά του. Ο Μάνος Παπαγιάννης, μάλιστα, δημοσιεύει συχνά χιουμοριστικά βίντεο με τον τετράχρονο Νικήτα σε πρώτο πλάνο. Το πιο πρόσφατο είναι αυτό που δημοσίευσε στις 15 Δεκεμβρίου και δείχνει τον γιο του να καθαρίζει ή μάλλον όπως λέει το ίδιο το αγόρι να... "αθαρίζει" τζάμια.


https://www.instagram.com/p/CXf0Hlwgtei/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αγγελική Δαλιάνη κάνει πιο τρυφερές αναρτήσεις και προτιμά να δημοσιεύει φωτογραφίες. Και σε αυτές βέβαια ο Νικήτας κλέβεις τις εντυπώσεις με τις γκριμάτσες του.

Ένα κολάζ με απολαυστικές selfie με τον γιο της δημοσίευσε και χθες η ηθοποιός. Μαμά και γιος κάνουν γκριμάτσες και απαθανατίζουν τα στιγμιότυπα με τον φωτογραφικό φακό.

daliani gios selfie

Πιο ήπιων τόνων είναι η μεγάλη κόρη του ζευγαριού. Η Λυδία γιόρτασε φέτος τα 12α γενέθλιά της και όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο μοιάζει στη μαμά της.

aggeliki daliani paidia xristougenna

Οι δύο ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μία πολύ δεμένη οικογένεια και συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο σπίτι αλλά και εκτός.

Δείτε φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved