Το αγγελάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός (εικόνες)

Είναι υπέροχη, είναι μαμά, είναι χαμηλών τόνων και κρατά όσο μπορεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το αγγελάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός (εικόνες)

Η γλυκιά ηθοποιός με τα μεγάλα ανοιχτόχρωμα μάτια πριν μερικές μέρες, με αφορμή τα Χριστούγεννα και την περίοδο που τα μικρά παιδιά λένε τα ποιηματάκια τους στους παιδικούς σταθμούς, δημοσίευσε φωτογραφία από την νηπιακή της ηλικία σχολιάζοντας:

jennytheona aggelaki 1

"Πριν μερικά Χριστούγεννα όταν ήμουν περίπου στην ηλικία του γιου μου πήρα τον ρόλο του αγγελακίου- τι ευφημισμός!- αλλά εγώ μάλλον αισθανόμουν #grinch . Οι γονείς μου με έντυσαν και είχα και δύο γραμμές ποίημα να απαγγείλω. Αυτό δεν συνέβη ποτέ και απαίτησα να με πάρει από την σκηνή η μαμά μου. Παρόλα αυτά από πολύ μικρή ήξερα ότι θα γίνω ηθοποιός, όπερ και εγένετο, και είμαι ευτυχισμένη κάνοντας αυτή την δουλειά. Την επέλεξα επειδή μου άρεσε πολύ όχι επειδή ήξερα ότι θα πετυχαίνω κάθε φορά ή ότι θα είμαι η καλύτερη του κόσμου όλου. Θα ήθελα να προτείνω στους νεότερους να κάνετε τις επιλογές σας με κριτήριο την επιθυμία. Η επιτυχία είναι σχετική. Ποιός μπορεί να την ορίσει ακριβώς; Ποιός μπορεί να σας αξιολόγησει με ένα κριτήριο κοινό για όλους; Κανείς. Μην ακούτε κανέναν άλλον. Το μόνο χειροπιαστό είναι η επιθυμία σου, η ανάγκη σου, η απόλαυση σου. Τίποτα άλλο. ?

Θεέ μου τι barrage συμβουλών. Συγγνώμη. Και καλές γιορτές. ? #Christmascountdown".

Αν ακόμη δεν καταλάβατε ποια ηθοποιός είναι το αγγελάκι της φωτογραφίας, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε ότι δεν είναι άλλη από την Τζένη Θεωνά. Τη σούπερ μαμά που οι φωτογραφίες του μικρού της Αρίωνα, ξετρελαίνουν το Instagram.

jennytheona aggelaki 6

Δείτε τις φωτογραφίες του μικρού που ξεχωρίσαμε στην gallery παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved