Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ποζάρει στον φακό με τον γιο του

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο ηθοποιός.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ποζάρει στον φακό με τον γιο του

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει αδυναμία στον γιο του, μία αδυναμία που είναι εμφανής και στις αναρτήσεις του στα social media.

O μικρός Αναστάσης έγινε ενός έτους τον περασμένο Ιούλιο. Πλέον είναι σε μία ηλικία που περπατάει, τρέχει, είναι πιο ανεξάρτητος και συχνά ο διάσημος μπαμπάς μας δείχνει στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί καθημερινά.

Μία νέα φωτογραφία με τον γιο του δημοσίευσε ο ηθοποιός χθες. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έπαιξε σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ελλήνων Ηθοποιών και φωτογραφήθηκε με τον γιο του στο γήπεδο. Ο ίδιος φοράει στολή ποδοσφαίου, ενώ ο μικρός Αναστάσης είναι ζεστά ντυμένος με σκούφο και μπουφάν.

"Με τον μπαμπά στο γήπεδο" έγραψε ο ηθοποιός στην ανάρτησή του.

aleksandros mpourdoumis gios 1

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η καθημερινότητα με τον γιο του

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης περνάει όσο περισσότερο χρόνο με τον γιο του μπορεί. Μπορεί να έχει γυρίσματα, πρόβες και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπως είναι όμως εμφανές από την πρώτη στιγμή που έγινε μπαμπάς, ο γιος και η σύζυγός του είναι [λέον η πρώτη του προταιρεότητα. Ο ηθοποιός δημοσιεύει φωτογραφίες από τις βόλτες και τα παιχνίδια που κάνουν μαζί με τον μικρό Αναστάση και εμείς συγκεντρώσαμε μερικές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved