Κλέλια Ρένεση: Η κόρη της τη γέμισε αυτοκόλλητα (εικόνες)

Μαμάδες με νήπια, θα ταυτιστείτε.

Κλέλια Ρένεση: Η κόρη της τη γέμισε αυτοκόλλητα (εικόνες)

Μία νέα ανάρτηση με την κόρη της έκανε η Κλέλια Ρένεση χθες. Η ηθοποιός κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ και η μικρή Κοραλλία έχει κολλήσει αυτοκόλλητα σε όλο της το πρόσωπο.

Η Κλέλια Ρένεση βιντεοσκόπησε το στιγμιότυπο και τη συνομιλία με την κόρη της και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο, το κοριτσάκι ισχυρίζεται ότι έβαλε τα αυτοκόλλητα για να γίνει η μαμά της καλά.


https://www.instagram.com/p/CXi8eXdI0XQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιατί τα παιδιά λατρεύουν τα αυτοκόλλητα;

Tα περισσότερα παιδιά έχουν τρέλα με τα αυτοκόλλητα και υπάρχει λόγος, σύμφωνα με το romper.com. Τα αυτοκόλλητα εκτός από τις εικόνες με ζωάκια, δεινοσαύρους, σουπερ ήρωες, διαστημόπλοια κ.α. που έτσι και αλλιώς αρέσουν στα παιδιά, εχουν αυτήν την ιδιαίτερη κολλωδη υφή που βοηθάει τα παιδιά να ανακαλύψουν την αίσθηση της αφής.

Μπορούν να τα κολλήσουν και να τα ξεκολλήσουν σε διάφορα σημεία του σπιτιού, στο πρόσωπό τους ή και να συνθέσουν ένα κολάζ. Παρατηρούν τα σχέδια, εξερευούν την υφή τους και λόγω της μεγάλης ποικιλίας σε σχέδια που υπάρχει στην αγορά, δε βαριούνται να ασχολούνται με αυτά ποτέ.

Κλέλια Ρένεση: "Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι"

Η Κλέλια Ρένεση σπάνια αναρτά φωτογραφίες με την κόρη της, Κοραλία. Αν και ενεργή στα social media, προτιμά μέσα από τις αναρτήσεις της να αναδεικνύει τη δουλειά της ή να μοιράζεται τις σκέψεις της για θέματα που την προβληματίζουν, την αγγίζουν, για τον κόσμο όπως εκείνη ονειρεύεται να είναι.

Όσο για την καθημερινότητα με την κόρη της, η μικρή Κοραλία σύμφωνα με την ηθοποιό έχει τη δική της φιλοσοφία όπως αποκάλυχε σε πρόσφατη συνέντευξή της:

"Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε. Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ. Τι θα γίνει στην εφηβεία, δεν ξέρω. Ενώ είναι εξαντλητικό για εμένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω. Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην την γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου".

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved