Γιώργος Χρανιώτης: Αυτό που έκανε κρατώντας τον γιο του, εντυπωσίασε τους followers του

To βίντεο που ανέβασε συγκέντρωσε πάνω από 100.000 views.

Γιώργος Χρανιώτης: Αυτό που έκανε κρατώντας τον γιο του, εντυπωσίασε τους followers του

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Χρανιώτης ανεβάζει στον λογαριασμό του στο Instagram στιγμές με τον γιο του. Κάθε άλλο.

Από την ημέρα που έγινε μπαμπάς, πολλές από τις αναρτήσεις του αφορούν πλέον τον μικρό Αλέξανδρο που του άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή. Ο ηθοποιός απολαμβάνει την πατρότητα κι έχει ανακαλύψει σε αυτό το ταξίδι πρωτόγνωρα συναισθήματα που πολλές φορές τα έχει μοιραστεί και δημόσια.

Και όπως ήδη θα γνωρίζετε αν τον ακολουθείτε ή διαβάζετε γι΄αυτόν, ως μπαμπάς έχει και λόγο αλλά και συμμετοχή στην ανατροφή του παιδιού του.


https://www.instagram.com/p/CUC9AsRqS69/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πλέον ο Αλέξανδρος που είναι 1,5 ετών είναι πιο ανεξάρτητος και μπορεί να κάνει με τους γονείς του πολλά πράγματα. Ξεκινάμε από τις βόλτες που τις απολαμβάνει και ίδιος περισσότερο αφού του αρέσει να εξερευνά τα πάντα.

Ο Γιώργος Χρανιώτης πάντως δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει μαζί του ακόμα και σκέιτ που τόσο αγαπά. Κι αν για διάφορους λόγους δεν μπορεί να βγει έξω, τότε κάνει παιχνίδια ισορροπίας με τον γιο του στο σπίτι.

Όπως ακριβώς συνέβη τις προάλλες. Ανέβασε μάλιστα και βίντεο δείχνοντας τον ίδιο να έχει στην αγκαλιά τον Αλέξανδρο και να ισορροπεί πάνω σε σανίδα!


https://www.instagram.com/tv/CXUA9vTAlfH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«*Don’t try this at home*

Όταν μου έλεγαν ότι στην σχέση πατέρα και γιού ,πρέπει να υπάρχει ισορροπία ,αυτό εννοούσαν;;; #hoboard #board #surfingusa #beachboys #balance #myboy », σχολίασε ο ηθοποιός τονίζοντας βέβαια να μη το δοκιμάσει κάποιος στο σπίτι ( ποσο μάλλον με ένα μικρό παιδί στην αγκαλιά).

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλες όμορφες στιγμές μπαμπά και γιου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved