Ζευγάρι προσπαθεί να κερδίσει την κηδεμονία των δίδυμων παιδιών του (vid)

Τα παιδιά γεννήθηκαν από παρένθετη μητέρα.

Ζευγάρι προσπαθεί να κερδίσει την κηδεμονία των δίδυμων παιδιών του (vid)

Η Tammy και ο Jordan Myers είναι οι γονείς των δίδυμων, Eames και Ellison, που ήρθαν στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας τον περασμένο Γενάρη.

Τώρα, σχεδόν έναν χρόνο, το ζευγάρι από το Michigan, ακόμη προσπαθεί να κερδίσει την κηδεμονία των παιδιών του. Των βιολογικών του παιδιών για την ακρίβεια.

"Από τη στιγμή που βγήκαν από τη ΜΕΝΝ, τα είχαμε κοντά μας κάθε λεπτό" είπε η Tammy Myers στο Good Morning America. "Αλλά ακόμη δεν αναφερόμαστε ως γονείς τους στα πιστοποιητικά γέννησής τους.

Οι Myers, έχουν ήδη μια κόρη, την Corryn, και άρχισαν το ταξίδι τους προς την παρένθετη μητρότητα το 2015 όταν η Tammy Myers διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού και οι γιατροί της είπαν ότι θα διέτρεχε κίνδυνο αν έμενε η ίδια έγκυος.

Έτσι κατέψυξε τα ωάριά της και αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, χρησιμοποιώντας μια παρένθετη μητέρα.

Η οικογένεια από την αρχή της διαδικασίας είχε συμβουλευτεί δικηγόρο που τον είχε κοντά της καθ'όλη τη διάρκεια, μιας και δεν είχε εμπιστοσύνη στους νόμους του Michigan που αναφέρονται στην παρένθετη μητρότητα. Ο νόμος που υπάρχει από το 1988, απαιτεί, όποιος έχει παιδί μέσω παρένθετης μητρότητας είτε να αναγνωριστεί από κάποιον δικαστή ως ο νόμιμος γονέας είτε να περάσει από τη διαδικασία της υιοθεσίας.

Στην περίπτωσή τους, η διαδικασία της υιοθεσίας ειναι αυτή που επιλέχθηκε για εκείνους και έτσι όχι μόνο είναι προσωρινοί κηδεμόνες των μωρών αλλά επίσης, έχουν εποπτεία στο σπίτι τους και γίνεται συνεχής έλεγχος για τις συνθήκες διαβίωσης, όπως όταν πρόκειται για μια ανάδοχη οικογένεια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ιστορία τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved