Κώστας Σόμμερ: Δείτε τον να κάνει baby swimming με τον μόλις 3 μηνών γιο του

Ο Κώστας Σόμμερ κολυμπά με τον μικρό Ιάσονα.

Κώστας Σόμμερ: Δείτε τον να κάνει baby swimming με τον μόλις 3 μηνών γιο του

Τον Σεπτέμβρη του 2021 ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, έγιναν γονείς και έκτοτε η ζωή τους άλλαξε ριζικά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι. Ένα υγιέστατο αγοράκι που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

Τόσο ο ηθοποιός, όσο και η σύντροφός του, κάνουν συχνά αναρτήσεις με τον μικρούλη. Όπως οι πρόσφατες που δείχνουν τον ξετρελαμένο μπαμπά να κάνει μαθήματα κολύμβησης με τον μικρό Ιάσονα.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο Κώστας Σόμμερ κάνει baby swimming με τον γιο του και όπως σχολιάζει πρόκειται για ανεκτίμητες και μοναδικές στιγμές.

"Είναι υπέροχο να είσαι μπαμπάς"

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό "Εγώ" πριν μερικούς μήνες, ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε μιλήσει για τον γιο του και για το πώς του άλλαξε τη ζωή ο ερχομός του.

"Είναι άλλο πράγμα! Νομίζω ότι αν είσαι σε μεγαλύτερη ηλικία, είσαι ακόμη πιο συνειδητοποιημένος. Εγώ τουλάχιστον θεωρώ τον εαυτό μου πολύ έτοιμο για αυτό. Μου αρέσει να ξενυχτάω μαζί του, μου αρέσει να το φροντίζω. Μάλιστα, τα πρωινά τον κρατάω εγώ, γιατί η γυναίκα μου πηγαίνει στο μαγαζί που έχουμε ανοίξει. Είναι υπέροχο συναίσθημα".

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις αναρτήσεις που έκανε. Μπαμπάς και γιος κολυμπούν και μας χαρίζουν απολαυστικά στιγμιότυπα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved