Λένα Παπαληγούρα: Ο γιος της έγινε 3 ετών - Η όμορφη φώτο για τα γενέθλιά του

Ο μεγάλος της γιος γιόρτασε πρόσφατα τα τρίτα γενέθλιά του.

Λένα Παπαληγούρα: Ο γιος της έγινε 3 ετών - Η όμορφη φώτο για τα γενέθλιά του

Η Λένα Παπαληγούρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια όμορφη φωτογραφία του μεγάλου της γιου.

Αφορμή τα γενέθλιά του στις 22 Νοεμβρίου.

«Σαν σήμερα , πριν ακριβώς τρία χρόνια , μου χάρισες τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής μου…Να είσαι γερός αγόρι μου. Και ευτυχισμένος. #happybirthday #birthayboy #3yearsold », έγραψε η ηθοποιός αναρτώντας την ακόλουθη φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CWl8T_ZoUiE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ζωή με τα παιδιά

Η Λένα Παπαληγούρα σε κάθε συνέντευξη που τη ρωτούν για τα παιδιά της τονίζει πόσο άλλαξε η ζωή της μετά τον ερχομό τους και πόσο τυχερή αισθάνεται.

«Όταν ήρθαν τα παιδιά μου, αυτή η ενοχή εξαφανίστηκε. Έγιναν η απόλυτη προτεραιότητα, χωρίς όμως να μπει η δουλειά μου σε δεύτερη μοίρα, απλώς φωτίστηκε διαφορετικά. Σε αυτόν τον κόσμο ζούμε πολύ λίγα χρόνια. Το πιο σημαντικό! είναι οι σχέσεις που μοιραζόμαστε. Εγώ δεν θα μπορούσα να ζω χωρίς να έχω κάνει οικογένεια, και μιλάω προσωπικά, γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που δεν το θέλουν, και αυτό μου φαίνεται επίσης απόλυτα φυσιολογικό. Αλλά για εμένα η ζωή χωρίς οικογένεια θα ήταν αβάστακτη. Τώρα, τι να σας πω; Οτι αν δεν είχα τα παιδιά μου ίσως να είχα κάνει και ένα σίριαλ που έκανε επιτυχία; Και τι έγινε όμως τελικά; Αυτά δεν είναι θυσίες, είναι επιλογές. Αλίμονο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο BHMAgazino.

H ζωή της περιστρέφεται γύρω από τους τρεις …άντρες της, τον Αναστάση, τον Αντώνη που θα γίνει 2 ετών τον προσεχή Μάϊο και τον σύζυγό της 'Ακη Πάντο, πολιτικό μηχανικό στο επάγγελμα.

«Ο σύζυγός μου είναι ένας τρυφερός άνθρωπος και υπέροχος πατέρας. Σώθηκα που ο άνδρας μου δεν είναι του χώρου. Μου αρέσει που κάνει άλλο επάγγελμα γιατί φέρνει μια ισορροπία», είχε είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες των γιων της ηθοποιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved