Τζένη Μπότση: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την κόρη της - Δείτε φώτο

Με τη βοήθεια του καλού της φίλου, Παύλου Σταματόπουλου και της κόρης της, στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και η Τζένη Μπότση.

Τζένη Μπότση: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την κόρη της - Δείτε φώτο

Όχι, δεν άργησε να στολίσει το δέντρο της η Τζένη Μπότση, απλά όλοι οι υπόλοιποι στολίσαμε πάρα πολύ νωρίς για να υποδεχτούμε τα φετινά Χριστούγεννα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ηθοποιός είχε την πολύτιμη βοήθεια του Παύλου Σταματόπουλου. Οι δυο τους μοιράστηκαν την καθιερωμένη φωτογραφία στα social media και φυσικά από την παρέα τους δεν έλειπε η μικρή Αλίκη, που απόλαυσε τη διαδικασία του στολισμού.

Η ανάρτηση με την Αλίκη και τον Παύλο Σταματόπουλο

Με δυο φωτογραφίες η Τζένη Μπότση, έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Στην πρώτη ποζάρει η ίδια με τον καλό της φίλο και στην δεύτερη ποζάρει ο Παύλος Σταματόπουλος μαζί με την μικρή Αλίκη.

tzeni mpotsi xristougenniatiko dentro 1
tzeni mpotsi xristougenniatiko dentro 7

"Στολίσαμε και φέτος! Και βγάλαμε και την κλασσικη μας φωτογραφία…. Μόνο που φέτος , και δικαίως κατά τη γνώμη μου , διεκδίκησε και κάποιος άλλος την ίδια φωτογραφία…. @pavlosstamatopoulos μα τι θα κάναμε χωρίς τη βοήθεια σου…?#christmas #christmasdecor #friends #family", σχολίασε κάτω από την ανάρτησή της και αμέσως τα likes και οι ευχές έπεσαν βροχή.

Οι σπάνιες αναρτήσεις με την μικρή Αλίκη

Η Τζένη Μπότση κάθε φορά που αναρτά φωτογραφίες της κόρης της έχει λόγο. Εμείς μαζέψαμε τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved