Κατερίνα Καραβάτου: Απίθανη η νέα φωτογραφία του γιου της (εικόνες)

Και τόσο τρυφερή...

Κατερίνα Καραβάτου: Απίθανη η νέα φωτογραφία του γιου της (εικόνες)

Η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε στον προσωπική της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του Αρίωνα.

Το καστανόξανθο αγόρι με τα μακριά μαλλιά είναι ξαπλωμένο με τα μάτια κλειστά και η μαμά του αντί οποιαδήποτε άλλου σχολίου αρκέστηκε να γράψει όλο νόημα : « Το αγόρι μου».

karavatou gios

Όπως θα γνωρίζετε, η Κατερίνα Καραβάτου και τα παιδιά τους είχαν κορονοϊό, όμως είχαν ήπια συμπτώματα και δεν ταλαιπωρήθηκαν.

Για την παρουσιάστρια είναι μια δύσκολη περίοδος καθώς πρόσφατα έχασε την αγαπημένη της μητέρα κι αυτό της έχει στοιχίσει πολύ συναισθηματικά.

«Έπεσαν πολλά μαζεμένα… μήπως πρέπει να κάνω κάποιες δραστικές κινήσεις; Χαίρομαι που είμαι εδώ, σας ευχαριστώ για τις ευχές και τη θετική ενέργεια για την είχα ανάγκη. Το ένα μετά το άλλο… Μου έχουν πάει τα πράγματα σερί εδώ και ένα εξάμηνο και δεν… καμιά φορά πέφτεις, οπότε είναι ωραίο να λαμβάνεις αγάπη και σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είχε πει μεταξύ άλλων, στην έναρξη της εκπομπής « Τι λες τώρα», μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό.

Την μεγαλύτερη δύναμη αντλεί από τα παιδιά της, την Αέλια και τον Αρίωνα, που είναι τα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής της. Η παρουσιάστρια αποφεύγει τις πολλές και συχνές αναρτήσεις μαζί τους καθώς δεν θέλει να δημοσιοποιεί την προσωπική της ζωή.

katerinakaravatou paidia

Σε όσες όμως έχει κάνει μέχρι σήμερα η αγάπη και η τρυφερότητα που υπάρχει μεταξύ τους είναι εμφανής.

Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved