Σίσσυ Χρηστίδου: Έφτιαξε με τους γιους της μελομακάρονα σε διάφορα σχέδια

Η παρουσιάστρια μας έδειξε τα μελομακάρονα που έφτιαξε με τους γιους της, αλλά και στιγμιότυπα χαλάρωσης στο εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού τους.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έφτιαξε με τους γιους της μελομακάρονα σε διάφορα σχέδια

Χριστούγεννα χωρίς μελομακάρονα γίνεται; Δεν γίνεται! Μετά τα Gingerbread σπιτάκια (θυμάστε που σας τα είχαμε δείξει χθες;), η Σίσσυ Χρηστίδου έφτιαξε και μελομακάρονα παρέα με τους γιους της.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες με τις δημιουργίες τους και δεν άφησε ασχολίαστο το σχήμα που είχαν τα χριστουγεννιάτικα γλυκά τους: "Όποιος κάνει βαρετά οβάλ μελομακάρονα χάνει...".

Τα δικά τους είχαν διάφορα σχέδια, από αστεράκια και καρδούλες, μέχρι μπαστουνάκια και αγγελάκια.

melomakarona sissy xristidou 1

Μετά το ψησιμο, ήρθε η ώρα τη ξεκούρασης. Μαμά και γιοι χουχούλιασαν στον καναπέ και είδαν μία χριστουγεννιάτικη ταινία.

Τι επέλεξαν; Το all-time-classic, "Μόνος στο σπίτι" που έχουμε λατρέψει εμείς και σίγουρα τα παιδιά δεν θα βαρεθούν να βλέπουν ποτέ. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία με εκείνη και τους γιους της να είναι ξαπλωμένοι στον καναπέ, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε και το εντυπωσιακό, ψηλοτάβανο σαλόνι με την παραμυθένια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου χθες το βράδυ στο Instagram της στην gallery που ακολουθεί,μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τους γιους της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved