Έρευνα: Πού κρύβουν οι γονείς τα χριστουγεννιάτικα δώρα και πού ψάχνουν τα παιδιά

Έρευνα: Πού κρύβουν οι γονείς τα χριστουγεννιάτικα δώρα και πού ψάχνουν τα παιδιά
Photo by Elina Fairytale on Pexels

Καθώς όλοι οι γονείς από τις επόμενες εβδομάδες θα παραλαμβάνουν ή θα περιμένουν σε ατελείωτες ουρές για να παραλάβουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών τους, αυτή η νέα έρευνα πιθανότατα να κάνει όλους τους γονείς να σκεφτούν ξανά το πού θα κρύψουν τελικά τα δώρα μέχρι να τα βάλουν κάτω από δέντρο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Η εταιρεία αποθήκευσης Neighbor έκανε δημοσκόπηση σε 1.000 άτομα για να δει πού κρύβουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους και φαίνεται ότι όλοι είχαν την ίδια κρυψώνα - την ντουλάπα του υπνοδωματίου. Και απ' ότι φαίνεται οι γονείς πρέπει να γίνουμε λίγο πιο πρωτότυποι, γιατί τα παιδιά μας είναι πανέξυπνα.

Το 50% των ερωτηθέντων γονιών είχαν επιτυχία στην απόκρυψη των δώρων τους—αλλά αυτό σημαίνει ότι το υπόλοιπο 50% των γονιών είχαν αποτύχει στο να κρύψουν με επιτυχία τα δώρα των παιδιών τους.

Πού κρύβουν οι γονείς τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους;

Πέρα από την ντουλάπα του υπνοδωματίου, πολλοί γονείς κρύβουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους σε πολλούς χώρους του σπιτιού. Τις αποθήκες, κάτω από το κρεβάτι, στα πορτ μπαγκαζ των αυτοκινήτων τους. Μόνο το 16% των γονιών είπαν ότι έκρυβαν τα δώρα στο υπόγειο ή στο γκαράζ.

ereyna

Πού ψάχνουν τα παιδιά για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους;

Δυστυχώς, τα παιδιά είναι πάντα πιο έξυπνα από ό,τι θέλουμε να είναι όταν πρόκειται για πράγματα όπως αυτό. Το πρώτο μέρος που κοιτάζουν είναι το μέρος όπου η πλειοψηφία των ανθρώπων κρύβει τα δώρα τους. Την ντουλάπα.

Η εταιρία Neighbor αποκάλυψε μέσα από την έρευνά της πού ψάχνουν τα παιδιά για τα δώρα τους.

ereyna 2

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα λοιπόν προτιμήστε να κρύψετε τα δώρα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου ή στο παιδικό δωμάτιο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved