Ελένη Χατζίδου: Σε παιδότοπο με τη Μελίτα - Ξετρελάθηκε με την τσουλήθρα

Η Μελίτα έκανε τσουλήθρα και ενθουσιάστηκε. 

Ελένη Χατζίδου: Σε παιδότοπο με τη Μελίτα - Ξετρελάθηκε με την τσουλήθρα

Η Ελένη Χατζίδου, είναι από τις πιο ενεργές Ελληνίδες μαμάδες στα social media. Μοιράζεται με τους followers της πολλές καθημερινές στιγμές με τη Μελίτα, τη μοναχοκόρη της.
Όπως έχει γράψει σε ένα από τα πολλά ποστ της , η μικρή είναι η ζωή της και νοιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη που την έχει στη ζωή της.

Μαζί περνούν πολλές ώρες της ημέρας, παίζοντας, ζωγραφίζοντας, κάνοντας κατασκευές, μαγειρεύοντας. Πηγαίνουν όμως και βόλτες γιατί ως γνωστόν κάθε παιδί έχει ανάγκη το παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους.


https://www.instagram.com/p/CMr4sQ4lgVo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τις προάλλες λοιπόν η γνωστή τραγουδίστρια επισκέφτηκαν με την Μελίτα έναν παιδότοπο.

xatzidou1

Η μεγάλη τσουλήθρα ενθουσίασε την μικρή η οποία δεν σταμάτησε να χαμογελά από τη χαρά της ενώ η μαμά της δεν έχασε την ευκαιρία να απαθατίσει τη στιγμή.

xatzidou2

Οι δεξιότητες που αποκτούν τα παιδιά παίζοντας

Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι διασκεδάζουν και μαθαίνουν νέα πράγματα.

Όταν παίζουν -μόνα τους ή με τους γονείς τους-, ενισχύουν τη φαντασία τους, τη δημιουργικότητά τους, αναπτύσσουν δεξιότητες συγκέντρωσης και πολλά άλλα. Στην πραγματικότητα, κάθε φορά που παίζουν τα παιδιά, μαθαίνουν κάτι σημαντικό.Όπως:

Τα παιδιά χρειάζονται καθημερινά ερεθίσματα για να χτίσουν υγιείς κοινωνικές-συναισθηματικές δεξιότητες , συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατανόησης και επικοινωνίας με τους άλλους. Ενώ ο ρυθμός με τον οποίο αναπτύσσουν αυτές τις δεξιότητες μπορεί να ποικίλει, τα παιδιά πρέπει να μάθουν πώς να τις «διαβάζουν» .Η απλή συνομιλία με έναν γονιό μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη αυτών των δεξιοτήτων. Περάστε χρόνο κάθε μέρα παίζοντας, ακούγοντας και απαντώντας στο παιδί σας σε κάθε του απορίας με ειλικρίνεια και χωρίς περισπασμούς.=

Η μικρή Μελίτα πάντως είναι ένα παιδί που δεν του λείπει το παιχνίδι. Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της που δείχνουν πόσο χαρούμενη κι ευτυχισμένη είναι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved