Γιώργος Χρανιώτης : Κάνει σκέιτ αγκαλιά με τον γιο του (εικόνες)

Μια όμορφη βόλτα απόλαυσε ο ηθοποιός με τον γιο του.

Γιώργος Χρανιώτης : Κάνει σκέιτ αγκαλιά με τον γιο του (εικόνες)

Ο Γιώργος Χρανιώτης με κάθε ευκαιρία παίρνει τον γιο του και πηγαίνουν βόλτες σε διάφορα ανοιχτά μέρη της πόλης.

Τις περισσότερες φορές επιλέγει το πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος που είναι κοντά στο σπίτι του ή το Ολυμπιακό Στάδιο όπου μπορεί ο μικρός να περπατήσει με την άνεσή του. Ο ίδιος λατρεύει το σκέιτ και όταν του δίνεται η δυνατότητα το έχει μαζί του για να κάνει τις βόλτες του, μαζί με τον Αλέξανδρο.


https://www.instagram.com/p/CPI_kLYgihI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τις προάλλες λοιπόν βρέθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος και έχοντας στην αγκαλιά τον μικρό έκανε σκέιτ δίπλα στο κανάλι.

xraniotis1

Ο ηθοποιός έχει σχέση λατρείας με τον γιο του. Από την ημέρα που γεννήθηκε ήταν στο πλευρό της Γεωργίας Αβασκαντήρα να τη βοηθά και να συμμετέχει στη φροντίδα του παιδιού τους.

Ακόμα κι όταν έλειπε για καλοκαιρινή περιοδεία ξέκλεβε χρόνο να τους επισκέπτεται ενώ τη μια εβδομάδα που τον άφησαν στον παππού και τη γιαγιά ανυπομονούσε να επιστρέψει στο σπίτι.

Χαρακτηριστικά είχε γράψει μεταξύ άλλων σε εκείνο το ποστ: « Είσαι σχεδόν μια βδομάδα στην γιαγιά και τον παππού σου και μείς εδώ κοιμόμαστε περισσότερο και πάμε και καμμία βόλτα ,αλλά ….Πεθύμησα να με ξυπνήσεις εσύ ,μικρό μου πριγκιπόπουλο ,να με ξυπνήσεις με το γέλιο ή το κλάμμα σου.Να σε κάνω μπάνιο και να σ αλλάξω.Να σε βαλω κάτω απ το ντους μαζί μου,και να κλείνεις τα ματάκια σου ,γιατί σ ενοχλεί το νερό .Να κάνουμε κούνια και να σε πάω στο παγκάκι να σου διαβάσω κάτι.Να σε ακούω να λες Μπαμπααα(μόνο εγώ),ενω οι αλλοι να με διαβεβαιώνουν ότι λες μπουντοδξοτχμπα».

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το Γιώργο Χρανιώτη με την γυναίκα του και τον γιο τους σε ευτυχισμένες στιγμές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved