Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη της τρώει μόνη της και το απολαμβάνει (εικόνες)

Δείτε πώς απαθανάτισε την μικρή Λένια.

Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη της τρώει μόνη της και το απολαμβάνει (εικόνες)

Η Βασιλική Μιλλούση ως μαμά δύο μικρών παιδιών, έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα. Αν σε αυτό προστεθούν και οι πρόβες για το DWTS γίνεται αντιληπτό ότι την περίοδο αυτή, τρέχει και δεν φτάνει.

Όμως προσπαθεί να τα προλάβει όλα και κυρίως να είναι δίπλα στις κόρες της, που είναι μικρές ακόμα. Αύριο μάλιστα η Λένια θα γίνει ενός έτους ενώ τον περασμένο μήνα έκλεισε τα δύο η Σοφία. 'Ακρως εορταστική περίοδος για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια...

Το ζευγάρι , που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στο ευρύ κοινό, μοιράζεται στα social media αρκετές στιγμές με τα παιδιά του.Οι περισσότερες από αυτές αφορούν την καθημερινότητα στο σπίτι που περιλαμβάνει παιχνίδι, ζαβολιές, και …φαγητό.

Ένα τέτοιο στιγμιότυπο επέλεξε να δημοσιεύσει η γλυκιά μαμά, δείχνοντας την Λένια να έχει φάει όλο το γιαούρτι της.

millousi kori lenia1

Η μικρή , που είναι μια γλύκα, κοιτάζει με τα πανέμορφα μάτια τη μαμά της, αγνοώντας ότι το μουτράκι της είναι γεμάτο με γιαούρτι.

millousi kori lenia

Σε ποια ηλικία μπορούν τα μωρά να τρώνε γιαούρτι;

Το γιαούρτι μαζί με το γάλα, αποτελούν την κύρια πηγή ασβεστίου και γι’ αυτό πρέπει να περιλαμβάνεται στη διατροφή των παιδιών.

Οι συμβουλές σχετικά με την ιδανική ηλικία στην οποία το μωρό μπορεί να φάει γιαούρτι, ποικίλλουν. Πολλοί γιατροί προτείνουν την εισαγωγή γιαουρτιού μεταξύ 9 και 10 μηνών . Ωστόσο, μελέτες δείχνουν ότι ο χρόνος προσθήκης ορισμένων στερεών τροφών στη διατροφή ενός μωρού δεν είναι τόσο σημαντικός όσο θεωρούνταν κάποτε. Υπό το πρίσμα αυτό, ορισμένοι παιδίατροι μπορεί να συστήσουν την εισαγωγή επιλεγμένων γιαουρτών ήδη από την ηλικία των 6 μηνών. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να μιλήσετε με τον παιδίατρό σας για να σας πει πότε και αν θα ξεκινήσετε να δίνετε γιαούρτι στο μωρό.

H Λένια όπως είπαμε θα γίνει ενός αύριο, και είναι μια καλή αφορμή να θυμηθούμε μερικές ακόμα όμορφες στιγμές με την οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved