Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Εσείς γράψατε το γράμμα στον Άγιο Βασίλη για φέτος;

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

24 μέρες ακριβώς απομένουν για τα Χριστούγεννα. Οι στολισμένοι δρόμοι, οι γιορτινές βιτρίνες των καταστημάτων, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο ραδιόφωνο και τα γεμάτα φωτάκια στα σπίτια, μας βάζουν σιγά σιγά στο κλίμα των γιορτών.

Χριστούγεννα σημαίνουν φως, δώρα, χαρά. Αναπόσπαστο κομμάτι των γιορτών για τα παιδιά είναι φυσικά το γράμμα στον Άγιο Βασίλη και κάθε χρόνο περιμένουν με ανυπομονησία τη στιγμή που θα πάρουν χαρτί και μολύβι και θα γράψουν επιθυμίες, όνειρα, συναισθήματα. Γράμματα, άλλα συγκινητικά, άλλα αστεία, όλα όμως μοναδικά.

Το ίδιο θα κάνουν και φέτος! Τα κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων έχουν τοποθετηθεί έξω από τα κεντρικά καταστήματα της χώρας και περιμένουν τα γράμματα των παιδιών.

Το «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη», η δράση των ΕΛΤΑ που κάνει τις μέρες αυτές ακόμα πιο μαγικές, συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια ζωής. Παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας στέλνουν τα γράμματα τους και αυτά συγκεντρώνονται και διαβάζονται, ενώ σε όσους γράφουν και τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, αποστέλλεται και απαντητική κάρτα.

Γράψτε και εσείς το δικό σας γράμμα στον Άγιο Βασίλη

santa

Για περισσότερες λεπτομέρειες και αναλυτικές οδηγίες, τα ΕΛΤΑ δημιούργησαν τη διαδραστική ιστοσελίδα hohoho.elta.gr, στο οποίο μπορείτε να βρείτε και εκτυπώσιμα για δημιουργική απασχόληση, εκπαιδευτικά παιχνίδια, το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλετε το γράμμα σας, τα φετινά χριστουγεννιάτικα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα.

Επίσης, με αφορμή τα τριάντα χρόνια τα ΕΛΤΑ δημιούργησαν και έναν αριθμημένο αναμνηστικό φάκελο που μπορείτε να τον προμηθευτείτε από το δίκτυο ΕΛΤΑ και το eshop εδώ

fakelos elta
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved