Γιώργος Λιάγκας: Στόλισε με τους γιους του για τα Χριστούγεννα – Δείτε φώτο

Έτοιμο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Γιώργος Λιάγκας: Στόλισε με τους γιους του για τα Χριστούγεννα – Δείτε φώτο

Αρκετοί ήταν εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν το Σαββατοκύριακο για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Λιάγκας με τους γιους του.

Ο γνωστός παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει να στολίζει φυσικό δέντρο παρέα με τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Μάλιστα ο μικρότερος γιος του, το …ζει περισσότερο, επιλέγοντας να φοράει κι έναν εντυπωσιακό κόκκινο σκούφο.

Και το λέμε αυτό γιατί και πέρυσι, κατά το στολισμό , φορούσε τον ίδιο σκούφο του Αι Βασίλη.

Οι γιοι του λοιπόν ανέλαβαν να στολίσουν στο φυσικό δέντρο στο σπίτι του μπαμπά τους και εκείνος μοιράστηκε το ακόλουθο στιγμιότυπο, σχολιάζοντας: «Στολισαμε και φετος!!! #christmas #christmastree #marychristmas #holiday».


https://www.instagram.com/p/CWyVHaXqybE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιώργος Λιάγκας, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, δεν είναι ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Έχει καθημερινή επαφή με τους γιους του, περνώντας χρόνο μαζί τους. Από τις αγαπημένους τους δραστηριότητες είναι φυσικά το μπάνιο στη θάλασσα όλες τις εποχές του χρόνου, αφού ως γνωστόν είναι χειμερινοί κολυμβητές. Ομως, φροντίζει να πηγαίνουν και εκδρομές για να γνωρίσουν τα παιδιά του τα όμορφα μέρη της χώρας μας.

Θα θυμάστε που σας είχαμε γράψει για την εξόρμηση στο φαράγγι του Λούσιου ποταμού που είχαν κάνει πριν αρκετό καιρό. Μάλιστα είχε δημοσιεύσει υπέροχες φωτογραφίες μαζί τους, τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved