Χριστίνα Μπόμπα: Η ωφέλιμη δραστηριότητα που κάνει με τις δίδυμες κόρες της

Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Χριστίνα Μπόμπα μέσω Instagram.

Χριστίνα Μπόμπα: Η ωφέλιμη δραστηριότητα που κάνει με τις δίδυμες κόρες της

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε μαμά τον περασμένο Ιούνιο και έκτοτε απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τις κόρες της. Οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα έχουν πια ξεκινήσει τις στερεές τροφές, περνούν περισσότερο χρόνο μόνες τους παίζοντας και η Χριστίνα Μπόμπα δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες τους.

Ένα νέο στιγμιότυπο με τις κόρες της μοιράστηκε χθες η νέα μαμά μέσω Instagram. Αυτή τη φορά, η Χριστίνα Μπόμπα φωτογράφισε τη μία από τις δίδυμες να διαβάζει ένα παιδικό βιβλίο ξαπλωμένη μπρούμυτα.

xristina mpompa kori diavasma

Το διάβασμα ακόμα και σε αυτήν την ηλικία είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τα βρέφη. Οι εικόνες αποτελούν ερεθίσματα και το μωρό τις περιεργάζεται και τις παρατηρεί. Σταδιακά αντιδρά σε αυτά που βλέπει και ακούει, ανεξάρτητα από το εάν τα καταλαβαίνει ή όχι.

Τα οφέλη δε σταματούν εκεί. Σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά που εξοικειώνονται με το διάβασμα από τη βρεφική τους ακόμα ηλικία, έχουν πιο πλούσιο λεξιλόγιο μεγαλώνοντας και μεγαλύτερη άνεση στα μαθηματικά. Επίσης, μελέτες υποστηρίζουν ότι το διάβασμα στα μωρά είναι πολύ σημαντικό για την εκμάθηση της μητρικής γλώσσα και για την ανάπτυξη των λεκτικών δεξιοτήτων. Η περίοδος από τη γέννηση μέχρι και την ηλικία των 3 ετών θεωρείται, άλλωστε, καθοριστική για την ανάπτυξη του λόγου.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε φωτογραφίες με τις κόρες της να διαβάζουν. Στο παρελθόν είχε απαθανατίσει ένα ακόμα αντίστοιχο στιγμιότυπο και όπως φαίνεται, το διάβασμα είναι μία δραστηριότητα που τα κοριτσάκια απολαμβάνουν ιδιαίτερα.

mpompa xristina diavasma

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τις δίδυμες Φιλίππα και Αριάνα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved