Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έφτιαξε χριστουγεννιάτικα στολίδια με τις κόρες της

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η δημοσιογράφος. 

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έφτιαξε χριστουγεννιάτικα στολίδια με τις κόρες της

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στόλισε και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με την οικογένειά της. Η δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες από το πριν, το μετά αλλά και τη διαδικασία, ενώ μας έδωσε ιδέες για χειροποίητα στολίδια που μπορούμε να φτιάξουμε με τα παιδιά.

Μπάλες από χαρτόνι με οικογενειακές φωτογραφίες

Μία ευφάνταστη ιδέα που ξέρουμε ότι θα αγαπήσετε και εσείς. Φτιάξτε στρογγυλέ μπάλες από χαρτόνι και εκτυπώστε φωτογραφίες οικογενειακές αλλά και με το κάθε μέλος της οικογένειας μόνο του. Κόψτε τις φωτογραφίες στο στρογγυλό σχήμα και κολλήστε τις στις μπάλες από χαρτόνι. Κάντε στην κάθε μπάλα από μία μικρή τρύπα και περάσετε σπάγκο , χοντρή κλωστή, fuzzy stick ή ό,τι άλλο θέλετε για να τις κρεμάσετε στο δέντρο.

eliana xrusikopoulou kores stolidia 1

Μονόκεροι, δεντράκια και αρχικά ονόματος

Με τον ίδιο τρόπο, η Ελιάνα και οι κόρες της έφτιαξαν διάφορα στολίδια που κοσμούν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, όπως μπάλες με καρδούλες, μονόκερους, χριστουγεννιάτικα δετράκια και αστεράκια με τα αρχικά των ονομάτων των κοριτσιών (φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία).

eliana xrusikopoulou kores stolidia 8

Η δημοσιογράφος απαθανάτισε τις κόρες της την ώρα που στολίζουν, ενώ μοριάστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιμγιότυπα και από όσα ακολούθησαν. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην gallery που ακολουθεί.

Να σημειώσουμε ότι τότε είχε την ονομαστική της γιορτή και η κόρη της, Βικτώρια, η οποία είχε την τιμητική της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved