Κάτια Ζυγούλη: Τα παιδιά της πήραν το κινητό της - Δείτε τι έκαναν

Δείτε την ανάρτησή της.

Κάτια Ζυγούλη: Τα παιδιά της πήραν το κινητό της - Δείτε τι έκαναν

Η Κάτια Ζυγούλη είναι μία full time μαμά και απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της.

Η Αριάδνη, η Αναστασία, ο Απόλλωνας και ο Αλέξανδρος έχουν πια μεγαλώσει και το γνωστό μοντέλο δημοσιεύει πλέον συχνά φωτογραφίες μαζί τους, απαθανατίζοντας τις καθημερινές τους στιγμές. Βέβαια, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της, κάποιες φορές το κινητό της χρησιμοποιούν και τα παιδιά της, όπως συνέβη πρόσφατα. Ιδού.

katia zugouli paidia kinito

Τα παιδιά πήραν το κινητό της μαμάς τους και χρησιμοποιώντας τα φίλτρα στην κάμερα του κινητού τράβηξαν την παραπάνω φωτογραφία στο σαλόνι του σπιτιού τους. Ας το παραδεχτούμε, λίγο πολύ έχει συμβεί σε όλους τους γονείς.

Κάτια Ζυγούλη: Η καθημερινότητα με τα παιδιά της

Σε συνέντευξή της πέρυσι στην Ιωάννα Μαλέσκου, το γνωστό μοντέλο είχε μιλήσει για την μητρότητα και την απαιτητική καθημερινότητα με τέσσερα παιδιά.

"Από το πρώτο μέχρι το τέταρτο αποκτάς εμπειρία, κάποια πράγματα γίνονται πιο ευχάριστα, λιγότερο αγχωτικά. Πάντα είναι απαιτητικά τα πράγματα σε όποια ηλικία είναι τα παιδιά. Είναι όμως πιο εύκολα με λιγότερους κινδύνους." δήλωσε.

Πλέον που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, η ίδια έχει περισσότερο χρόνο για τον εαυτό της και απολαμβάνει την καθημερινότητα με τα παιδιά της κάνοντας δημιουργικά πράγματα όλοι μαζί: μαγειρεύουν, πηγαίνουν βόλτες, παίζουν.

Δείτε στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει η Κάτια Ζυγούλη με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved