Λευτέρης Πετρούνιας: Παιδότοπος το δωμάτιο των κοριτσιών του (εικόνες)

Ένας μικρός χαμός στο δωμάτιο της Σοφίας και της μικρής Λένιας.

Λευτέρης Πετρούνιας: Παιδότοπος το δωμάτιο των κοριτσιών του (εικόνες)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση δημοσιεύουν σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο με τις κόρες τους. Οι μικρές Σοφία και Λένια πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητά τους και οι δύο γονείς περνούν μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορούν: τις παίρνουν μαζί τους στς προπονήσεις, παίζουν όλοι μαζί στο σπίτι, πηγαίνουν στις κούνιες.


https://www.instagram.com/p/CWkppWZA6FK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα δύο κορίτσια έχουν σχεδόν ένα χρόνο διαφορά και πλέον είναι σε μία ηλικία που παίζουν μαζί και κάνουν παρέα διάφορες δραστηριότητες.

petrounias kores zografiki

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης λίγες εβδομάδες πριν τις είχε απαθανατίσει να ζωγραφίσουν στο σαλόνι και πριν από μερικές ημέρες τις φωτογράφισε να παίζουν στο παιδικό δωμάτιο το οποίο έχει μετατραπαπεί σε παιδότοπος.

Τα δύο κορίτσια κάθονται στο πάτωμα και έχουν γύρω τους παιχνίδια, μαρκαδόρους και κόλλες ζωγραφικής. Το σχόλιο του Λευτέρη Πετρούνια, λιτό και όλο νόημα: "Αυταααά". Μάλιστα ο Ολυμπιονίκης γύρισε την κάμερα του κινητού για να δείξει όλο το δωμάτιο το οποίο είναι γεμάτο με παιχνίδια.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν με τις κόρες τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved