Κατερίνα Παπουτσάκη: Η νέα απίθανη φωτογραφία με τον μικρό Κίμωνα

Μια όμορφη και τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Κίμωνα δημοσίευσε ακόμη μια φορά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η νέα απίθανη φωτογραφία με τον μικρό Κίμωνα

Είναι αγορομαμά και ο έρωτάς της για τους γιους της δεν κρύβεται. Οι αναρτήσεις που κάνει μαζί τους (οι περισσότερες) είναι ατμοσφαιρικές, ιδιαίτερες και όλες δείχνουν την αγάπη και τον έρωτα που έχει για εκείνους. Τα μάτια της λάμπουν από ευτυχία και το χαμόγελό της, είναι εκείνο της περήφανης μαμάς, που σιγά σιγά βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν και να ανοίγουν τα φτερά τους για να πετάξουν.

Τα πρώτα βήματα προς την ανεξαρτησία τους έχουν γίνει. Μεγάλωσαν, πηγαίνουν σχολείο και τα χρόνια θα περνάνε σαν μια σελίδα σε ένα βιβλίο που γυρνά αργά αργά. Σαν ένα βιβλίο που δεν θες να πας στο επόμενο κεφάλαιο για να μην τελειώσει ποτέ.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, όπως όλες οι μαμάδες, είναι από τις ηθοποιούς που κάνει τα πάντα για να είναι τα παιδιά της ευτυχισμένα. Αυτό δείχνει και η πρόσφατη ανάρτησή της. Ο Κίμωνας, φορά το ζεστό του μπουφάν και βρίσκεται ανεβασμένος στα πόδια της. Τα νεράτζια που κρέμονται από το δέντρο και τα φώτα, γίνονται φυσικά στολίδια και μας κάνουν να θαρρούμε ότι πρόκειται για κάποιο χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο κήπο. Όμως, όχι.


https://www.instagram.com/p/CWqlyFjKdOt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Xmas Loading…. ✨?⏳
#xmas2021 #kidslove", σχολίασε κάτω από την ανάρτησή της η γνωστή ηθοποιός, δείχνοντάς μας ακόμη μια τρυφερή στιγμή με τον Κιμωνάκο της.

Αυτές δεν είναι οι μόνες φωτογραφίες που έχει βάλει με τον Κίμωνα το τελευταίο διάστημα. Τόσο ο Κίμωνας όσο και ο Μάξιμος έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram. Δείτε μερικές από αυτές, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved