Ελένη Χατζίδου: Το ιδιαίτερο στολίδι που έφτιαξε η Μελίτα για το δέντρο τους

Δείτε τη μικρή Μελίτα να δημιουργεί.

Ελένη Χατζίδου: Το ιδιαίτερο στολίδι που έφτιαξε η Μελίτα για το δέντρο τους

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στόλισαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετοκλής Παύλου με την κόρη τους μερικές ημέρες πριν. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα timelapse βίντεο που δείχνει βήμα-βήμα τη διαδικασία στολισμού, στην οποία βοήθησαν η νονά της μικρής, ο θείος και η γιαγιά Τούλα.

Το δέντρο είναι εντυπωσιακό με διάφορες μπάλες, στολίδια και φωτάκια. Τι δικό της στολίδι έφτιαξε μάλιστα και η μικρή Μελίτα, όπως μας έδειξε η Ελένη Χατζίδου σε Instagram Story της.

Το κοριτσάκι ζωγράφισε το αρχικό του ονόματός της το οποίο είχε πάνω έναν μικρό σκούφο και ένα κομμάτι κλωστή για να μπορεί να κρεμαστεί στο δέντρο. Το χρώμα που διάλεξε η Μελίτσα είναι το ροζ και η τραγουδίστρια την απαθανάτισε την ώρα της δημιουργίας.

melita pauloy stolidi

Χειροποιήτα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τα χειροποίητα στολίδια είναι πάντα πιο ιδιαίτερα, ενώ πολύ διασκεδαστική είναι και η διαδικασία δημιουργίας τους. Μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά τα δικά σας στολίδια από ζύμη ή και χαρτί, όπως σας έχουμε δείξει και εδώ στο Mothersblog.gr, και να φτιάξετε το πιο όμορφο και ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

stollidia apo zimi alatiou 13

Πηγή: Instagram / tiffanymamone

Δείτε φωτογραφίες με το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με την κόρη τους στην gallery που ακολουθεί, μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες μικρής Μελίτας.

Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved