Δημήτρης Μακαλιάς: Ποζάρει με τον γιο του δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μία υπέροχη φωτογραφία με τον γιο του, Χάρη, δημοσίευσε χθες ο γνωστός ηθοποιός.

Δημήτρης Μακαλιάς: Ποζάρει με τον γιο του δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μικροί-μεγάλοι ανυπομονούμε για τις γιορτές και πριν καν μπει ο Δεκέμβρης, έχουμε ήδη στολίσει το δέντρο και έχουμε γεμίσει το σπίτι με λαμπάκια και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Μακαλιάς με την Αντιγόνη Ψυχράμη.

Το ζευγάρι στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο ηθοποιός δημοσίευσε μία απολαυστική φωτογραφία με τον γιο του αφού τον σήκωσε στους ώμους του για να βάλει το αστέρι στην κορυφή.

"Το αστέρι μπαμπά!!!
Υγ: έχουμε ανέβει σε καρέκλα. Δεν είμαι ακόμα 1.90." έγραψε ο Δημήτρης Μακαλιάς κάτω από τη φωτογραφία που ανήρτησε με την χιουμοριστική διάθεση που τον χαρακτηρίζει.

makalia psuxrami gios xristougenna 12

Μία άκρως χριστουγεννιάτικη φωτογραφία δημοσίευσε και η Αντιγόνη Ψυχράμη στο προφίλ της. Η τραγουδίστρια ποζάρει μόνη της στον φακό μπροστά από το στολισμένο τζάκι, κρατώντας ιδιαίτερα στολίδια.

"Η περίοδος αυτή τόσο μαγική !!!Μόνο χαρά,αγάπη και θετικές σκέψεις!!!!! I love Christmas…." έγραψε στην ανάρτησή της.

makalia psuxrami gios xristougenna 10

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και αυτό είναι εμφανές σε πολλές από τις αναρτήσεις τους. Και οι δύο αντιμετωπίζουν τη ζωή με αισιοδοξία και θετική διάθεση και συχνά δημοσιεύουν στα social media στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους.

Σε αυτήν φυσικά πρωταγωνιστεί ο γιος τους, Χάρης, που γεννήθηκε 3,5 χρόνια πριν. Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μπορεί κανείς να δει υπέροχες φωτογραφίες με τον μοναχογιό τους από τις βόλτες, τις χαλαρές στιγμές στο σπίτι, από τα παιχνίδια μεταξύ τους.

makalia psuxrami gios xristougenna 5

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι με τον γιο του κατά καιρούς στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved