Ηλέκτρα Αστέρη: Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τη μικρή Νεφέλη

«Τα πρώτα μας Χριστούγεννα μαζί σου», έγραψε η ευτυχισμένη μαμά.

Ηλέκτρα Αστέρη: Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τη μικρή Νεφέλη

Ιδιαίτερα και ξεχωριστά θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την Ηλέκτρα Αστέρη και τον Ευτύχη Μπλέτσα.

Θα τα γιορτάσουν και με τις δύο κόρες τους, την Ίριδα και τη Νεφέλη.

Η μαμά των κοριτσιών είναι ενθουσιασμένη με το γεγονός και πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία της μικρής Νεφέλης με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.'Εγραψε μάλιστα τι της αρέσει περισσότερο αυτή την εποχή.

«Σημαντική μου. Διαμαντένια μου. Τα πρώτα μας Χριστούγεννα μαζί σου.
Ποιοι λατρεύουν τα Χριστούγεννα; Σηκώσετε χέρι και πείτε μου στα σχόλια τι σας αρέσει πιο πολύ αυτή την εποχή;
Εμένα προσωπικά εκτός από τα μελομακάρονα και τον στολισμό μ'αρεσει τρελά αυτή η συναισθηματική ατμόσφαιρα που υπάρχει παντού.
#Nepheli #NewBorn #BabyGirl #MyStar #Christmas #ChristmasTree #Happy».


https://www.instagram.com/p/CWTCgDrINCI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χιλιάδες ήταν τα likes των followers της πολλοί εκ των οποίων σχολίασαν τι τους αρέσει περισσότερο την περίοδο των γιορτών. Ξεχώρισαν τον στολισμό, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και τα γλυκά.

Πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό στο σπίτι

Πώς είναι τα πρώτα Χριστούγεννα με ένα νεογέννητο μωράκι στο σπίτι; Διαφορετικά, ξεχωριστά, μοναδικά! Δεν μπορείς να διοργανώνεις μεγάλα τραπέζια στο σπίτι ( όχι μόνο λόγω μωρού αλλά και κορονοϊού) όμως δεν σε πειράζει, γιατί βιώνεις κάτι τόσο μοναδικό που σου φαίνεται σχεδόν μαγικό.

Έχεις στο σπίτι ένα τόσο δα ανθρωπάκι που είναι πλήρως εξαρτημένο από σένα και εσύ το μόνο που θέλεις είναι να το βλέπεις και να ξέρεις ότι θα είναι για πάντα καλά και γαλήνιο όπως τις άπειρες στιγμές που το παρακολουθείς να κοιμάται.

Το μωρό έχει μια ρουτίνα την οποία πρέπει να ακολουθείτε πιστά. Με βάση το δικό του πρόγραμμα θα κανονίσετε κάποια γιορτινή συνάντηση ή εκδήλωση ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τυχόν αλλαγές στα σχέδιά σας.

Πανευτυχής λοιπόν η Ηλέκτρα Αστέρη που τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πρώτα με τις δύο κόρες της. Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ττόσο η ίδια όσο και ο Ευτύχης Μπλέτσας μαζί τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved