Κλέλια Ρένεση: Κάνει γυμναστική μαζί με την κόρη της

Η ηθοποιός κάνει γυμναστική και η μικρή Κοραλία αντιγράφει τις κινήσεις της.

Κλέλια Ρένεση: Κάνει γυμναστική μαζί με την κόρη της

Η Κλέλια Ρένεση σπάνια αναρτά φωτογραφίες με την κόρη της, Κοραλία. Αν και ενεργή στα social media, προτιμά μέσα από τις αναρτήσεις της να αναδεικνύει τη δουλειά της ή να μοιράζεται τις σκέψεις της για θέματα που την προβληματίζουν, την αγγίζουν, για το κόσμο όπως εκείνη ονειρεύεται να είναι.

Διαβάστε επίσης: Κλέλια Ρένεση - Η ανάρτηση για την κακοποίηση γυναικών και την έμφυλη βία

Οι συνεντεύξεις της είναι επίσης σπάνιες. Μετά από καιρό, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για την μητρότητα, την εγκυμοσύνη αλλά και την δύο ετών κόρη της. Όπως δήλωσε, η μητρότητα δεν ήταν στα σχέδιά της. Για την ακρίβεια, δεν ήθελε να κάνει παιδιά, δεν είχε την οικειότητα με αυτήν την κατάσταση, ούτε ανθρώπους δίπλα της που μεγάλωναν πολλά παιδιά, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η εγκυμοσύνη της επιβεβαιώθηκε μόλις είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα στη σειρά "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα" όπου και πρωταγωνιστεί μέχρι και σήμερα για τέταρτη σεζόν. Δούλευε μέχρι και πριν μία εβδομάδα πριν τον τοκετό και όπως είπε στη συνέντευξή της, όλοι οι συντελεστές και οι ηθοποιοί της σειράς το διάστημα εκείνο, της συμπεριφέρθηκαν με πολλή αγάπη και φροντίδα.


https://www.instagram.com/p/CTuaG88o7Gb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για την καθημερινότητα με την κόρη της, η μικρή Κοραλία σύμφωνα με την ηθοποιό έχει τη δική της φιλοσοφία:

"Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε. Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ. Τι θα γίνει στην εφηβεία, δεν ξέρω. Ενώ είναι εξαντλητικό για εμένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω. Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην την γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου".

klelia renesi kori 6

Την πιο πρόσφατη δημοσίευση με την 2 ετών Κοραλία δημοσίευσε η ηθοποιός λίγες μέρες πριν. Πρόκειται για το share ενός story που έκανε η ηθοποιός Ηλιάνα Γαϊτάνη. Η Κλέλια Ρένεση κάνει σανίδα και η Κοραλία, τρυπώνει από κάτω της παίρνοντας την ίδια στάση σώματος.

klelia renesi kori gmnastiki

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Κλέλιας Ρένεση με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved