Δείτε τι πήγε να κάνει η μικρούλα όταν τη βρήκε η μαμά της στο μπάνιο (vid)

Πραγματικά την πρόλαβε στο παρά πέντε.

Δείτε τι πήγε να κάνει η μικρούλα όταν τη βρήκε η μαμά της στο μπάνιο (vid)

'Οταν τα νήπια στο σπίτι εξαφανίζονται και επικρατεί ησυχία, είναι ανησυχητικό.Τουλάχιστον η εμπειρία και οι μαρτυρίες πολλών μαμάδων αυτό αποδεικνύει.

Στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν κάνει ζαβολιά ή ζημιά. Είτε έχουν ανακαλύψει πράγματα που δεν πρέπει , όπως για παράδειγμα τα καλλυντικά σας στο μπάνιο, είτε έχουν χωθεί σε μια γωνιά και ζωγραφίζουν με μπογιές τον τοίχο, βγάζουν τα ρούχα από τα συρτάρια, τα ρούχα από το καλάθι με τα άπλυτα, τις τροφές για το κατοικίδιο και πολλά ακόμα.

Βέβαια, σε σχέση με αυτό που έκανε η 14 μηνών Astraya, όλα τα παραπάνω φαντάζουν αστεία.

Η μητέρα λοιπόν της μικρούλας την έψαχνε στο σπίτι ώσπου την …ανακάλυψε στο μπάνιο. Η Astraya όμως είναι μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας και δεν έχει καμία διάθεση να βγει. Η προσοχή της είναι στραμμένη στο χαρτί υγείας που κρατά στα χέρια της - που είναι και βρεγμένο- το οποίο επεξεργάζεται. Κοιτάζει τη μαμά της που μπαίνει στο μπάνιο και καθόλου δεν πτοείται. Χαμογελά στην κάμερα και μόλις ακούει τη μαμά της να λέει το όνομά της, πάει να βάλει στο στόμα το χαρτί!

Πανικόβλητη η μαμά φωνάζει όχι ενώ στο περιστατικό είναι παρών και ο μπαμπάς.



Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα; Μην αφήνετε από τα μάτια σας τα μικρά παιδιά ακόμα και μέσα στο σπίτι. Είναι απρόβλεπτα και δεν ξέρετε τι μπορεί να κάνουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved