Χριστίνα Μπόμπα: Να τι κάνει η κόρη της και νανουρίζεται (εικόνες)

Night stories με την Χριστίνα Μπόμπα και τη μια κόρη της.

Χριστίνα Μπόμπα: Να τι κάνει η κόρη της και νανουρίζεται (εικόνες)

Τα νυχτερινά γεύματα δεν έχουν τελειώσει. Η Χριστίνα Μπόμπα, συνεχίζει να ξυπνά μέσα στην νύχτα για να θηλάσει τα δίδυμα κορίτσια της. Μάλιστα κάποιες φορές κάνει αναρτήσεις για να περάσει η ώρα της και για να δείξει και σε άλλες θηλάζουσες μαμάδες ότι δεν είναι μόνες. Ότι πολλές νέες μαμάδες εκεί έξω, ξυπνούν μέσα στη νύχτα για να ταΐσουν τα μικρά τους.

Μέσα στα νυχτερινά ταΐσματα όμως, η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε και το πώς νανουρίζεται η μία της κόρη. Στα στιγμιότυπα που θα δείτε παρακάτω η μικρούλα, παίζει με το πρόσωπο της μαμάς της όσο νανουρίζεται. Μάλιστα, η Χριστίνα ζήτησε από τις διαδικτυακές της φίλες να της πουν αν και τα δικά τους μωράκια νανουρίζονται με κάποιο τρόπο.

Γιατί τα μωρά αγγίζουν το πρόσωπο της μαμάς όταν προσπαθούν να κοιμηθούν

Για κάποιο λόγο τα μωρά τείνουν να αγγίζουν και να ζουλάνε το πρόσωπο της μαμάς γιατί έτσι νιώθουν ότι συνδέονται μαζί της. Τα μωρά με αυτόν τον τρόπο παρηγοριούνται, δείχνουν την αγάπη τους στην μαμά τους και της δείχνουν ότι δεν θέλουν να απομακρυνθεί από κοντά τους.

Κάποια μωρά αγγίζουν το πρόσωπο της μαμάς για να κοιμηθούν, άλλα το στήθος της, άλλα το χέρι της και άλλα τα μαλλιά της. Το κάθε μωρό είναι διαφορετικό και γι' αυτό τα σημεία του σώματος της μαμάς που διαλέγουν να αγγίζουν είναι διαφορετικά.

Δείτε παρακάτω τη μικρούλα να αγγίζει τη Χριστίνα Μπόμπα στο πρόσωπό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved