Βανέσσα Αδαμοπούλου: Η χριστουγεννιάτικη φώτο με τον γιο της (εικόνες)

«Loading Christmas…», σχολίασε η γνωστή ερμηνεύτρια.

Βανέσσα Αδαμοπούλου: Η χριστουγεννιάτικη φώτο με τον γιο της (εικόνες)

Για ακόμα μια χρονιά πολλοί ήταν εκείνοι που στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τις αρχές Νοέμβρη. Όταν μάλιστα υπάρχουν και μικρά παιδιά στο σπίτι, τότε ο στολισμός…επισπεύδεται.

Μεταξύ αυτών που στόλισαν το σπίτι τους είναι και η Βανέσσα Αδαμοπούλου. Η όμορφη μαμά ανέβασε μάλιστα και δύο φωτογραφίες, μία με το φωτισμένο δέντρο και μία με τον γιο της Ιάσονα.

Όπως βλέπετε επέλεξε για το δέντρο της κόκκινες μπάλες και διακοσμητικά με την φιγούρα του Άγιου Βασίλη να κυριαρχεί.

«Loading Christmas…» έγραψε στη μία φωτογραφία με το στολισμένο δέντρο η Βανέσα Αδαμοπούλου ενώ στη δεύτερη και πολύ τρυφερή, είναι με τον γιο της .

adamopoulou gios1

«Η αγάπη μου», ήταν το λιτό σχόλιό της.

adamopoulou gios

O γιος και η προσωπική της ζωή

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου όλα αυτά τα χρόνια κρατά πολύ χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα προσωπικά της. Αποφεύγει να σχολιάζει για το τι γίνεται στη ζωή της ενώ και οι αναρτήσεις με τον γιο της Ιάσονα δεν είναι πολύ συχνές.

«Από τότε που ξεκίνησα έχω μια φιλοσοφία και μία στάση ζωής πιο διακριτική, ιδιαίτερα για τα προσωπικά μου και τα οικογενειακά μου. Δεν έχω σχολιάσει ποτέ την προσωπική μου ζωή, δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Δεν αισθάνομαι υποχρεωμένη ούτε να διαψεύδω, ούτε να επιβεβαιώνω πράγματα», είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή « Πάμε Δανάη» προσθέτοντας ότι έχει θέσει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της, όπως το παιδί της, κι όχι αυτά που γράφονται.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ιωάννη Παπαζήση...«Δεν ζω ως καλλιτέχνης, είμαι ενεργός μπαμπάς για τον Ιάσονα, ξυπνάω στις 7 το πρωί, του ετοιμάζω σάντουιτς, τον πηγαίνω και τον παίρνω από το σχολείο. Δεν θέλω τίποτε άλλο στη ζωή μου εκτός από τον Ιάσονα! Στο γιο μου συνάντησα αυτό που δεν είχα ποτέ, τον καλύτερο μου φίλο …», δήλωσε με τρυφερότητα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ίδια εκπομπή του Mega.

Δείτε κι άλλες όμορφες φωτογραφίες του μικρού Ιάσονα στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved