Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της σκουπίζει το σπίτι φορώντας χριστουγεννιάτικο outfit

Ένα ακόμα απολαυστικό στιγμιότυπο με την δύο ετών Μελίτα δημοσίευσε η τραγουδίστρια.

Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της σκουπίζει το σπίτι φορώντας χριστουγεννιάτικο outfit

Δε χορταίνουμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει η Ελένη Χατζίδου με την κόρη της. Η μικρή Μελίτα έγινε δύο ετών τον περασμένο Σεπτέμβρη και είναι ένα τρισχαριτωμένο πλάσμα όλο χαμόγελο και νάζι.

Η τραγουδίστρια καθημερινά μοιράζεται με τους ακολούθους της τα κατορθώματα της κόρης της, όπως τότε που πήρε τα καλλυντικά της για να βαφτεί ή τότε που μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε κέικ.

Ένα νέο στιγμιότυπο με την κόρη της δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου χθες μέσω Instagram. Η Μελίτα καθαρίζει με το σκουπάκι το σπίτι, φορώντας χριστουγεννιάτικες πιτζάμες με ταράνδους και δεντράκια. Σκέτη γλύκα!

eleni hatzidou kori skoupisma

Ελένη Χατζίδου: Οικογένεια πάνω από όλα

Για την Ελένη Χατζίσου η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Αυτό καταλαβαίνει όποιος την παρακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τον Ετεοκλή Παύλου είναι αγαπημένοι όσο ποτέ και κάθε μέρα κάνουν πράγματα μαζί, είτε μόνοι τους, είτε με την κόρη τους.

Η μικρή Μελίτα τους κάνει και λιώνουν με τα κατορθώματά της κι η τραγουδίστρια απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί της το σπίτι αλλά και εκτός.

eleni xatzidou foto melita 4

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει η Ελένη Χατζίδου με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved